POSLANIK IZ BRČKOG DIGAO SPECIJALCE NA NOGE: Rekao da bi bacio bombu na političare, pa sad svi strahuju za Dom kulture
Foto: Youtube/RTV HIT

čuva se zgrada zbog njegove izjave

POSLANIK IZ BRČKOG DIGAO SPECIJALCE NA NOGE: Rekao da bi bacio bombu na političare, pa sad svi strahuju za Dom kulture

Bosna i Hercegovina -

Specijalna policija čuva zgradu Doma kulture u kojoj se održavaju sednice Skupštine Brčko distrikta BiH nakon izjave poslanika Naroda i pravde Abdulaha Iljazovića da bi bacio bombu na sve one koji su sedeli na svečanoj sednici tog zakonodavnog tela.

Abdulah Iljazović široj javnosti postao je poznat na prošlogodišnjim lokalnim izborima, kada je na društvenim mrežama objavljeno da je bio optužen za dilovanje droge. On se tada našalio da je kod njega makar "gram uvek bio gram".

Upitan da iznese svoje mišljenje o radu skupštine, Iljazović se osvrnuo na svečanu sednicu brčanske vlade i skupštine, koja je održana povodom obeležavanja 21. godišnjice od osnivanja Distrikta.

"Kad sam prvi put bio na svečanoj sednici, povodom 8. marta i kada sam ušao u Dom kulture, prvo što sam pomislio kad sam video sve one ljude, trebalo bi ovde baciti jednu bombu, da se sve reši ovo. To je bila moja prva pomisao. Zamislite kakvi su ljudi tamo", rekao je Iljazović u emisiji.

Reakcije političkih subjekata na Iljazovićevu izjavu su izostale, međutim, kako je potvrđeno za Klix.ba, pripadnici Specijalne policije Brčko distrikta od jutros pojačano obezbeđuju zgradu lokalnog parlamenta.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track