Najnovije vesti

SRBIN HEROJ U LJUBLJANI, ISPOD PALOG DRVETA IZVUKAO ŽENU I DETE: Boban rizikovao svoj život da spase ljude usred nevremena (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

hrabar potez

SRBIN HEROJ U LJUBLJANI, ISPOD PALOG DRVETA IZVUKAO ŽENU I DETE: Boban rizikovao svoj život da spase ljude usred nevremena (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

Srbin Boban Miladinović rodom iz Modriče u Republici Srpskoj, koji živi u Ljubljani, rizikujući svoju bezbednost spasao je ženu i dete usled velikog nevremena u parku Tivoli u Ljubljani.

Veliko nevreme je danas oko 15 sati pogodilo Sloveniju, nosilo je krovove, uništilo automobile, a ima i povređenih.

Boban Miladinović
Boban Miladinovićfoto: Printscreen Facebook

Prilikom tog nevremena u parku Tivoli u Ljubljani odigravala se prava drama. Naime, u kratkom periodu se stvorilo veliko nevreme i stablo u parku je palo na ženu i dete koji su bili u šetnji.

Prolaznici, među kojima je bio i Boban Miladinović, su na sreću to primetili i spasili su ženu i dete od moguće veće tragedije, prenosi Avaz.

- Počeo je jak vetar. Krenuo sam par metara stazom i ispred mene na 20 metara pada drvo na ženu i njenog sina. U tom trenutku nisam nešto puno razmišljao, pritrčao sam i pokušavao ih izvući ispod debelih grana. Sa druge strane je isto padalo drveće. Uspeo sam nekako, dotrčali su i neki stranci kad su videli da se nešto događa - kazao je Miladinović.

Ovaj požrtvovani Modričanin kaže da je u tom trenutku bio pravi metež i da su svi pobegli ispod podvožnjaka, pa je bilo bitno da što pre izvuku ljude ispod drveta dok ne padne drugo drvo.

(Kurir.rs/ Avaz)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track