NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Naoružanog razbojnika iz krađe oterali glavicom KUPUSA
Foto: Profimedia

Rafalna paljba povrćem po lopovu

NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Naoružanog razbojnika iz krađe oterali glavicom KUPUSA

Bosna i Hercegovina -

Razbojnik s nožem koji je u ponedeljak nešto posle 20 sati u Banjaluci nameravao da uzme dnevni pazar u prodavnici, pobegao je glavom bez obzira, jer ga je vlasnik gađao glavicama mladog kupusa.

Muškarac sa ženskom čarapom na glavi ušao je u prodavnicu misleći da je prodavačica sama. U to vreme prodavačica je bila na drugom kraju prodavaonice, on je izvadio je kuhinjski nož i prišao blagajni s namerom da uzme novac.

Prodavačica je počela da zove pomoć, a na sreću vlasnik prodavnice bio je u svojoj kancelariji. Izašao je napolje i počeo da viče na razbojnika, ali se on na to nije osvrtao.

Videvši da mu nema druge, vlasnik prodavnice počeo je na razbojnika da baca sve što mu je došlo pod ruku, bombone, čokolade, keks, a on se branio rukama pokušavajući da izbegne bačeno.

Vlasnik je došao do povrća i voća i prvo je na neželjenog kupca počeo da baca jabuke, a potom je došao do glavica mladog kupusa, njima je gađao maskiranog koji je sve teže izbegavao rafalnu paljbu, jedna glavica ga je pogodila u glavu i to je bilo presudno da razbojnik odluči da spse glavu od razjarenog vlasnika. Pobegao je u noć.

"O događaju je obavešten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a policijski službenici rade na pronalasku muškarca i rasvetljavanju pokušaja razbojništva", rekla je Marija Markanović, portparolka PU Banja Luka.

(24sata.hr)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja