08:33

SLEDI BITKA ZA PODGORICU! Pavićević siguran: Mila Đukanovića čeka PROPAST, nema sa kim da šuruje! Dritan na vlasti do proleća

kurir televizija

SLEDI BITKA ZA PODGORICU! Pavićević siguran: Mila Đukanovića čeka PROPAST, nema sa kim da šuruje! Dritan na vlasti do proleća

Crna Gora -

Profesor Vladimir Pavićević iz Društva za proučavanje politike i političke teorije u Crnoj Gori istakao je centralna tema izbori u Podgorici, za koje veruje da najavljuju potpunu propast Mila Đukanovića.

On je istakao da sednica koju je aktuelni predsednik predložio neće biti održana, jer je Milo Đukanović već prekršio Ustav kada nije dao mandat Miodragu Lekiću.

- Te sednice neće ni biti, ali su poslanici veoma dobro reagovali. Samo će se ignorisati Milov predlog, jer je on prekršio Ustav. U Crnoj Gori je čista situacija, ovde je centralna tema izbori u Podogrici i u trinaest lokalinh samouprava. To je opšta mobilizacija građana. Centralna tema je bitka za Podgricu i veće se zna da će mu i ona biti uzeta - kaže Pavićević u jutarnjem programu Kurir televizije.

Vladimir Pavićević
foto: Kurir televizija

Zna se ko će biti glavni gubitnik, to je Milo DPS, a to će najbolje da se vidi prema izborima u Podgorici.

- Moja je prognoza da će više građana da glasa čak i u odnosu na 2020. godinu, konkurencija je ogromna, a DPS je usamljen, nema sa kim ni da pravi kombinacije - kaže Pavićević.

Dve stvari su važne za aktuelni momenat u Crnoj Gori, jedna su izbori, a druga da će se termin za parlamentarne i predsedničke izbore poklopiti.

- Moja je procena da će Dritanova i Jokovićeva vlada nastaviti da vlada još neko vreme, dok se ne dogovori termin za izbore nove vlade, koji bi mogli da se poklope sa predsedničkim izborima - kaže Pavićević.

Građani Crne Gore žele da izađu na izbore i siguran sam da će još više glasati, kaže Pavićević.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

08:19

MILO SVE VIŠE SRLJA! Analitičar Raković: Đukanoviću dani na vlasti odbrojani OČEKUJE SE NJEGOV BRZI PAD I VELIKA KRIZA U CG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track