OVO JE RATNI VETERAN KOJI JE PREGAZIO CVEĆE U VODICAMA JER MU SE UČINILO DA VIDI PETOKRAKU: Žao mi je, to je bilo nepromišljeno
Foto: Facebook

U STRAHU OD CVEĆA

OVO JE RATNI VETERAN KOJI JE PREGAZIO CVEĆE U VODICAMA JER MU SE UČINILO DA VIDI PETOKRAKU: Žao mi je, to je bilo nepromišljeno

Hrvatska -

Ratnim veteranima iz Vodica prošle nedelje se na raskrsnici usred mesta ukazala crvena petokraka. Zbog toga je nepoznati počinilac seo u kamion i pregazio cveće koje ga je podsetilo na petokraku.

Kako pišu Infovodice, cveće je pregazio Radoslav Juričev Sudac, dobrovoljac Domovinskog rata i tenkista 113. šibenske brigade.

On kaže kako mu je žao zbog svega. Reagovao je, kaže, nepromišljeno.

"Žao mi je što sam reagovao nepromišljeno, više emotivno nego razumno i svojim kamionom prešao preko zasađenog cveća ispred stare opštine i time sam osim materijalne štete narušio ugled Gradu Vodicama i preduzeću Leć", kaže Sudac.

"Takođe hvala preduzeću i Gradu što nisu podneli krivičnu prijavu protiv mene zbog počinjenog postupka", dodaje Sudac.

Zanimljivo, on je prošle nedelje, kad se priča i otkrila, branio taj potez. Tada se još nije znalo da je to on učinio.

"Nije dostojno i primereno da u mom mestu od cveća bude zvezda petokraka i to samo 50 metara od spomenika hrvatskim veteranima. Molio bih da se ovo sanira, vrati na stanje onakvo kakvo je pre bilo, ako oni ne mogu, onda ću ja o svom trošku sanirati", rekao je tada Radoslav Juričev Sudac.

Ipak, čini se da je Sudac u međuvremenu shvatio koliko je pogrešio, prenosi Index.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track