KUPCI, OBRATITE PAŽNJU: Grizman odlučio, sve će se znati pre Svetskog prvenstva
Foto: AP

HOĆE U RUSIJU MIRNE GLAVE

KUPCI, OBRATITE PAŽNJU: Grizman odlučio, sve će se znati pre Svetskog prvenstva

Fudbal -

Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman rekao je danas da želi da se pitanje njegovog eventualnog odlaska iz kluba reši pre početka Svetskog prvenstva u Rusiji, na kome će nastupati za Francusku.

Španski mediji spekulisali su da je Barselona zainteresovana za Grizmana, zbog čega uprava Atletika namerava da mu ponudi poboljšani ugovor kako bi ostao u madridskom klubu.

Grizman je rekao da želi da ode na Mundijal "mirne glave".

"Želim da odem u Rusiju bez briga. Ne radi se o tome da znam gde ću igrati, već da mi glava bude mirna. To je možda dosadno, ali rekao sam sestri - bilo da ostanem ili ne, to mora da se reši pre puta u Rusiju. Smeta mi to što me svi pitaju o tome", rekao je Grizman, preneo je Skaj.

Grizman je 2016. godine bio treći u trci za Zlatnu loptu, iza Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, a on je rekao da je koncentrisan na osvajanje trofeja sa ekipom, pa tek onda na individualna priznanja.

"Kada sam srećan, sve je u redu. Želim da osvojim Svetsko prvenstvo ili Ligu šampiona, a onda će doći red na Zlatnu loptu, ako dodje. Ja sam deo grupe i više volim da osvojim ekipni trofej. Na primer, trofej za najboljeg strelca Evropskog prvenstva - više bih voleo da osvojim to takmičenje", naveo je Grizman.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track