ne daje se bufonu gol svaki dan

NE DAJE SE VELIKOM BUFONU GOL SVAKI DAN! Marin: Sad od Gobelje nećemo moći da živimo! (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin sumirao je utiske nakon poraza svog tima od Pari Sen Žermena (1:4) u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

"Šteta... Ušli smo u drugo poluvreme super, dali smo gol i onda primili jedan previše lagan. Imali smo osećaj da možemo da damo i taj drugi gol, nisu više bili tako dominantni. Međutim, posle tog trećeg gola bilo je jasno da će biti teško", rekao je Marin.

Zvezda je u meč ušla prilično bojažljivo, PSŽ je konstantno imao dominaciju, ali u drugom poluvremenu crveno-beli su igrali odlično.

"Ponavljamo se. Ponovo smo imali previliki respekt prema protivniku. Tek kada smo gubili 2:0 i kada smo shvatili da nemamo šta da izgubimo počeli smo da igramo fudbal. To moramo da promenimo u budućnosti kada budemo igrali evropske utakmice. Mi smo Crvena zvezda, mi igramo kući i moramo da igramo od prvog minuta onako kako smo u drugom poluvremenu pokazali da možemo", kaže iskusni veznjak.

Na pitanje da li vidi sebe u budućnosti u Crvenoj zvezdi, Marin je odgovorio:

"Da! Zadovoljan sam ovde i rado bih opet igrao Ligu šampiona sa Zvezdom sledeće godine"

Kada su ga novinari zamolili da prokomentariše spektakularan gol svog saigrača Marka Gobeljića, Marin je kroz smeh rekao:

"Sada od njega nećmo moći da živimo".

Podsetimo, Zvezda je svoje prvo učešće u Ligi šampiona završila u grupnoj fazi. Crveno-beli su u ubedljivo najtežoj grupi zauzeli četvrto mesto iza PSŽ-a, Liverpula i Napolija.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track