UGLEDNI BRITANSKI PORTAL UNIŠTIO HRVATA: Modrić nije najbolji i NIKAD neće biti!
Foto: Reuters

jasno i glasno

UGLEDNI BRITANSKI PORTAL UNIŠTIO HRVATA: Modrić nije najbolji i NIKAD neće biti!

Fudbal -

Ugledni britanski fudbalski portal "Four Four Two" jasno je stavio do znanja šta misli o izboru hrvatskog fudbalera Luke Modrića za najboljeg na planeti u 2018. godini.

Ovaj popularni portal je objavio sam vrh svog izbora najboljih u ovoj godini, a veznjak Reala nije ni među najbolja tri fudbalera.

Modrić je ove godine pokupio sva priznanja... Nagradu za najboljeg na Svetskom prvenstvu u Rusiji, najbolji u izboru FIFA, a onda i Zlatnu loptu.

Međutim, "Four Four Two" se ne slaže sa tim. Oni smatraju da je najbolji na planeti bio Lionel Mesi. Drugo mesto u njihovom izboru pripalo je najboljem igraču Juventusa Kristijanu Ronaldu, a treće mladom asu PSŽ Kilijanu Mbapeu. Modrić je četvrti, a iza su ostali redom Antoan Grizman, Mohamed Salah...

"Možda ćemo se složiti da Luka Modrić nije najbolji igrač na svetu i nikada to neće biti", ističe "FFT".

Britanci ne spore da je Luka bio odličan ove sezone.

"Osim što je predvodio Real Madrid do treće uzastopne titule Lige šampiona, što je nezabeleženo u modernom fudbalu, Modrićeva dodavanja, pokretljivost i vizija doveli su Hrvatsku do finala Svetskog prvenstva. Ipak, da li je bio najbolji igrač u 2018. godini? E o tome se već može raspravljati. Možda su sve nagrade koje je dobio ove godine delom dobijene i na ime svih onih sjajnih igrača koji nisu uspeli da prekinu dominaciju Mesija i Ronalda kada su bili na vrhuncu".

foto: Printscreen

Real danas ima šansu da četvrti put u poslednjih pet godina postane klupskiu šampion sveta. Iznenađujuće, u borbi za trofej rival mu je arapski Al Ain, a kvota na pobedu Reala uz ukupno bar četiri gola (1&4+) je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Al Ain.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track