PRVI DANI MIHINIH ĆERKI U RIJALITIJU: Raščupane, bez šminke i osnovnih higijenskih sredstava! NI G OD GLAMURA NA KOJI SU NAVIKLE (VIDEO)
Foto: Dado Đilas, Printscreen Instagram

SNALAZE SE

PRVI DANI MIHINIH ĆERKI U RIJALITIJU: Raščupane, bez šminke i osnovnih higijenskih sredstava! NI G OD GLAMURA NA KOJI SU NAVIKLE (VIDEO)

Fudbal -

Ćerke Siniše Mihajlovića Viktorija i Virdžinija ušle su u italijanski rijaliti šou "Ostrvo poznatih", a na društvenim mrežama su osvanule fotke na kojima ove mlade dame nisu u glamuroznom izdanju u kakvom smo navikli da ih viđamo.

Naslednice proslavljenog fudbalera pre ulaska u rijaliti istakle su da će to za njih biti veliki izazov sa kojim jedva čekaju da se suoče, a u prvim epizodama gledaoci su imali priliku da ih na ostrvu vide u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke i sređene frizure.

Viktorija i Virdžinija su veoma popularne na društvenim mrežama gde imaju veliki broj pratilaca i važe za prave lepotice, a budući da na fotografijama uvek izgledaju besprekorno mnogi su se pitali kako izgledaju iza kamere, u rijalitiju koji je između osmišljen da se učesnici snalaze bez osnovnih životnih (i higijenskih) sredstava.

A ovako izgledaju kada su tip-top sređene:

1 / 12 Foto: Pritnscreen/Instagram

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track