LUKA ODBRUSIO KRSTAJIĆU: Izvinite se za LAŽI i vraćam se! OTKRIVAMO SVE DETALJE TAJNOG RAZGOVORA U LONDONU!
Foto: Profimedia

EKSKLUZIVNO

LUKA ODBRUSIO KRSTAJIĆU: Izvinite se za LAŽI i vraćam se! OTKRIVAMO SVE DETALJE TAJNOG RAZGOVORA U LONDONU!

Fudbal -

Delegacija FSS u kojoj su bili Mladen Krstajić, Darko Kovačević i Marko Pantelić boravila je u Londonu na razgovorima s Lukom Milivojevića o povratku u državni tim! Epilog - sjajni fudbaler, ipak, neće nositi dres Srbije.

Kako Kurir saznaje, Luka Milivojević je za povratak u državni tim istakao jedan uslov - javno izvinjenje za izjave koje su se plasirale o njemu u medijima tokom Mundijala u Rusiji.

foto: Profimedia

- Hoću da igram za Srbiju ako mi se, selektore, izvinite za laži koje je vaš pomoćnik Milan Obradović izneo o meni, a kasnije ste vi rekli da je on govorio istinu - glasilo je obraćanje Milivojevića Krstajiću.

To nije naišlo na odobravanje selektora. Preostali dvojac Fudbalskog saveza pokuša je da spusti loptu i zatraži od Luke da se sve te stvari iz prošlosti zaborave, ali bezuspešno. Milivojević je ostao pri svom stavu, jer ne može da pređe preko kaljanja svog ugleda, tako da od povratka iskusnog veziste u državni tim neće biti ništa.

foto: Profimedia

Luku su povredile izjave selektora i njegovog pomoćnika po kojima je on pokušao da izvrši puč u našem timu za vreme Svetskog prvenstva.

- Falji Ramadani je pokušao da tokom Mundijala u Rusiji preuzme vođenje reprezentacije Srbije, a veliku podršku u tome imao je u svom igraču Luki Milivojeviću. Išli su toliko daleko u svemu da su pokušali da izvedu puč u timu pred meč protiv Brazila - glasila je izjava Obradovića, Krstajićevog pomoćnika. Kurir je potom pitao selektora Srbije otvoreno da li stoji iza izjave koju je dao Obradović.

- To je činjenica i stojim iza toga što je rekao - odgovorio nam je Krstajić. Jedan od najboljih fudbalera Srbije ne želi da pređe preko ovoga jer smatra da je laž i zbog toga zahteva izvinjenje. Koje neće dobiti. U prevodu - Srbija je najveći gubitnik u ovoj priči.

foto: Profimedia

Alternative slabe

Luka nema zamenu

Saša Lukić i Nemanja Maksimović dobili su veliku šansu u Ligi nacija da se izbore za mesto u reprezentaciji na predstojećim mečevima kvalifikacija. Malo bolji utisak ostavio je Maksimović, ali je to, ipak, slabije od nivoa na kojem je igrao Luka Milivojević u državnom dresu. Ostaje da se vidi kome će selektor ukazati šansu u kvalifikacijama. Nije isključeno da dođe i do promene formacije, pa da ubuduće igramo sa jednim igračem na poziciji zadnjeg veznog.

Mančester, Čelsi...

Sezona iz snova, velikani ga traže!

Luka Milivojević jedan je od najboljih veznih fudbalera u Premijer ligi i sjajne igre u dresu Kristal palasa verovatno će mu doneti transfer karijere. Počela su već nagađanja na Ostrvu da će Srbin put Mančestera (Siti) i Čelsija... Ove sezone je na 26 utakmica postigao sedam golova i ubedljivo je najbolji igrač u svom timu. Kapitenska traka na ruci Milivojevića stoji već drugu godinu, što dovoljno govori.

Miloš Bjelinić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track