DEBAKL ZVEZDE PROTIV TOTENHEMA: Crveno-beli primili DEVET golova od Pevaca u Londonu! Liga šampiona ne pamti ovakav rezultat
Foto: Starsport©

SADA DELE DRUGO MESTO

DEBAKL ZVEZDE PROTIV TOTENHEMA: Crveno-beli primili DEVET golova od Pevaca u Londonu! Liga šampiona ne pamti ovakav rezultat

Fudbal -

Mladi fudbaleri Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz od Totenhema u Londonu 9:2 (3:1) u utakmici trećeg kola Grupe B omladinske Lige šampiona.

"Pevci" su se izjednačili sa Zvezdom po broju bodova - četiri i dele drugo mesto.

Drugi meč grupe između Olimpijakosa i Bajerna je završen, ali tek posle prekida zbog upada domaćih navijača na teren i napada na gostujuće pristalice. Bavarci su ubedljivo pobedili 4:0 i sa sedam bodova zadržali se na prvom mestu, dok je ekipa iz Pireja poslednja sa samo jednim bodom.

Crveno-beli biser doživeli su debakl u Totenhemovom trening centru "Enfild".

Domaćin je poveo već u trećem minutu golom Beneta, a onda je u 30. i 32. Perot postigao prva dva od ukupno četiri gola - 3:0.

Burmaz je u 43. minutu smanjio na 3:1 i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Tek što su se igrači vratili na teren Robson na jednoj (49. minut), a Pantović na drugoj strani (50. minut) bili su strelci za 4:2.

Zvezda je i dalje bila u igri, ali...

Dugo zatim nije bilo golova, a onda je u finišu, od 75. minuta, usledila kanonada "pevaca". Mrežu golmana Katića redom su tresli: Perot iz penala, Etete u 82, ponovo Perot u 86, Vajt u 91. i konačno Maghoma u 93. minutu.

Treneru Slavoljubu Đorđeviću ovo je prvi poraz otkako je pre godinu dana preuzeo Zvezdine omladince.

Crveno-bele za pet dana očekuje derbi prvenstva Srbije sa aktuelnim šampionom Brodarcem.

Naredni meč u Ligi šampiona Zvezda igra ponovo sa Totenhemom, u Beogradu 6. novembra.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track