SESTRA LUKE JOVIĆA JE POBEDILA OPAKU BOLEST: Hrabra Milijana je danas zdrava i srećna devojka! Obožava bratance i snajku Sofiju!
Foto: Instagram

lukina podrška

SESTRA LUKE JOVIĆA JE POBEDILA OPAKU BOLEST: Hrabra Milijana je danas zdrava i srećna devojka! Obožava bratance i snajku Sofiju!

Fudbal -

Fudbaler Real Madrida Luka Jović ima stariju sestru Miljanu, za koju je jako vezan.

Miljana živi u Beogradu, ne voli da se eksponira u javnosti, međutim, prilično je aktivna na društvenim mrežama.

Iako joj je brat svetska faca i najplaćeniji srpski fudbaler, Milijana je i dalje skromna devojka koja čvrsto stoji na zemlji i vodi normalan život.

Luka Jović
foto: Profimedia

Malo ljudi zna da je ova hrabra devojka svojevremeno bolovala od jedne opake bolesti. Ona je kao dete uspela da pobedi leukemiju, o čemu je Luka ranije govorio.

"Kada sam imao devet ili deset godina moja sestra se razbolela. Rekli su joj da ima leukemiju, mnogo vremena je provela u bolnici i taj momenat je obeležio naše živote. Porodica nam je bila razdvojena, majka je bila sa sestrom u bolnici, a ja sa ocem i dedom i na trenizima u Zvezdi. Bilo je teško. Sećam se osećaja kada se vraćam iz Beograda u Batar posle utakmice. Jednog dana je na putu moj otac pokupio strica i rođaka. Nismo znali šta se dešava i upali smo u veliko slavlje. Kod kuće nam je moja sestra pokazala papir na kome je pisalo da je izlečena", ispričao je fudbaler Real Madrida.

Uz podršku porodice Milijana je uspela da se izbori sa bolešću i izrasla je pravu lepoticu. Sada je srećna, zaljubljena devojka.

Milijana je jako vezana za svoje bratance, sjajno se slaže sa bratom Lukom, ali i njegovom izabranicom Sofijom Milošević. Kad god ima slobodnog vremena poseti brata u Madridu.

Kurir sport

Bonus video:

02:54

IVANA SE BORI SA KANCEROM: Pobediti strah znači dobiti život, 60 odsto leka je u nama (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track