SRBIJA DOBIJA PRVOG TAMNOPUTOG REPREZENTATIVCA? Veliki talenat iz škole Arsenala može da nastupa za "orlove": "Biće mi ČAST..."
Foto: Printscreen / Youtube / EliteScholars

odličan igrač

SRBIJA DOBIJA PRVOG TAMNOPUTOG REPREZENTATIVCA? Veliki talenat iz škole Arsenala može da nastupa za "orlove": "Biće mi ČAST..."

Fudbal -

Da li je vreme da Srbija dobije prvog tamnoputog reprezentativca?

Veliki talenat iz omladinske škole Arsenala, Luis Zečević Džon, zablistao je u generaciji do 15 godina, te je već prebačen u U18 sastav, a pošto mu je majka Srpkinja ima pravo da igra i za naš nacionalni tim.

Pored Srbije, dečak zanimljivog imena i prezimena može da nastupa i za Englesku i svojom izjavom zagolicao je maštu oba Saveza.

- Srećan sam da sam u poziciji da mogu da predstavljam i Srbiju i Englesku, biće mi čast da predstavljam jednu od ovih zemalja u budućnosti - rekao je Luis Zečević Džon.

Momak koji igra na poziciji desnog krila važi za jednog od najvećih talenata škole Arsenala i za U18 ekipu je ove sezone postigao jedan gol na dva odigrana meča.

Odlično se snalazi i sa igračima koji su daleko stariji od njega, te bi bilo zanimljivo videti ga u dresu Srbije.

Kurir sport

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track