SNAJPERISTI NA KROVOVIMA U PRIŠTINI PRED MEČ! Rerpezentativac lažne države Kosovo u šoku: Ovo je SKANDALOZNO, šta će oni ovde?!
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

pobesneo

SNAJPERISTI NA KROVOVIMA U PRIŠTINI PRED MEČ! Rerpezentativac lažne države Kosovo u šoku: Ovo je SKANDALOZNO, šta će oni ovde?!

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija lažne države Kosovo danas u Prištini igra protiv Izraela odložen meč osmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zbog aktuelne situacije u Izraelu, fudbalere i osoblje gostujuće reprezentacije u Prištini čuvaju pripadnici izraelske policije.

"Očekuje se oko 300 policajaca i pripadnika specijalnih jedinica. Snajperisti će biti raspoređeni na krovove kuća u blizini stadiona. specijalci su oko hotela 24 sata na dan i svaki gost prolazi kroz najoštrije mere opreza", prenosi portal "One" iz izraela.

Ponašanje izraelske policije u Prištini oštro je kritikovao reprezentativac lažne države Kosovo Vedat Murići, koji je doživeo neprijatno iznenađenje na aerodromu.

"Crna Gora i Rumunija su igrali ovde i nije bilo problema. Na našem aerodromu proveravaju nas izraelski policajci. Idemo da igramo utakmicu, ne idemo u rat", rekao je Murići i dodao:

"Ovo je čudno, nikada mi se tako nešto nije dogodilo. Iskreno, ovo je skandalozno, šta oni rade kod nas?", zapitao se iskusni fudbaler.

U kvalifikacionoj grupi A Izrael je trenutno treći sa 11 osvojenih bodova, pet manje od vodeće Rumunije i četiri manje od drugoplasirane Švajcarske. Rumunija ima dva, a Švajcarsa jedan meč više od Izraela.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track