SREĆAN SAM ŠTO ĆU IGRATI ZA SRBIJU! "Orlići" dobili VELIKO POJAČANJE koje je ODUŠEVILO izjavom: Mitar i Vlahović me IMPRESIONIRAJU
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

nema dilemu

SREĆAN SAM ŠTO ĆU IGRATI ZA SRBIJU! "Orlići" dobili VELIKO POJAČANJE koje je ODUŠEVILO izjavom: Mitar i Vlahović me IMPRESIONIRAJU

Fudbal -

Luis Zečević Džon dospeo je u centar pažnje srpske javnosti kada se, posle sjajnih igara za mlađe selekcije Arsenala, izborio za poziv u reprezentaciju naše zemlje.

Ovom 16-godišnjaku iz Londona majka je srpkinja iz Sarajeva, a otac je poreklom sa Kariba, ali je prihvatio poziv našeg Saveza da zaigra za mlađe selekcije Srbije.

Sada se, u razgovoru za Arenu sport, dotakao ove odluke.

"Imao sam kontakt sa Fudbalskim savezom Srbije i pozvan sam da se pridružim reprezentaciji do 16 godina. Naravno da sam prihvatio to sa velikom radošću. Srećan sam što ću se upoznati i igrati sa svojim vršnjacima iz Srbije", rekao je Zečević-Džon za "Arenu sport", pa dodao:

"Cenim Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića. Oni me impresioniraju. Sadio Mane je takođe igrač kog veoma cenim, a ranije sam pratio i Danijela Staridža koji je igrao u Liverpulu".

Ipak, ostao je suzdržan kada je dobio pitanje za koga će navijati na meču između Srbije i Engleske na predstojećem Evropskom prvenstvu.

"Na Evropskom prvenstvu će se moja porodica verovatno podeliti, a ja ću navijati za oba tima. Ekipa koja se više bude trudila će pobediti na tom meču".

Kurir sport / Arena sport

BONUS VIDEO:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track