FATALNA SRPKINJA UKRALA MAMIĆEVO SRCE! Rodila mu jedno dete, sada je i DRUGO NA PUTU: Ovako je počela njihova LJUBAVNA PRIČA!
Foto: Printscreen

cveta romansa

FATALNA SRPKINJA UKRALA MAMIĆEVO SRCE! Rodila mu jedno dete, sada je i DRUGO NA PUTU: Ovako je počela njihova LJUBAVNA PRIČA!

Fudbal -

Zoran Mamić i Senka Mandić čekaju i drugo dete. Ovu informaciju doneo je portal Story.hr, a Mamiću će ovo biti četvrto dete pošto dva ima iz prvog braka.

Fatalna Senka, koja je poreklom iz Srbije, ukrala je srce Zoranu Mamiću kada su se upoznali u Dubaiju u restoranu u kom je ona radila. Od tada je počela romansa koja i danas cveta, a par se selio od Zagreba, do Mostara u kome trenutno živi.

U fokus javnosti Senka Mandić dospela je 2019. godine kada se sa Zoranom pojavila na božićnoj zabavi Dinama, a upravo se u to vreme saznalo da je trudna. Maja 2020. godine na svet je došla njihova ćerka koja je dve godine mlađa od Zoranove unuke!

Sada se Zoran Mamić nalazi u Bosni i Hercegovini i ne želi da se vrati u Hrvatsku gde bi morao na odsluženje zatvorske kazne od četiri godine i osam meseci zatvora zbog malverzacija sa novcem u zagrebačkom Dinamu.

Kurir sport / Story.hr

BONUS VIDEO:

01:41

ĆIRO JE PRVAK SVETA DA TI GA ME..E DA NE OSETIŠ: Mamić ekspresno odgovorio na Blaževićeve optužbe (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track