Junajted spremio neverovatnu ponudu za Ronalda!

Ponuda koja se teško odbja

Junajted spremio neverovatnu ponudu za Ronalda!

Fudbal -
Engleski mediji tvrde da je Junajted za sjajnog fudbalera spreman da izdvoji 74 miliona evra i dva fudbalera

MANČESTER - Čelnici Mančester junajteda spremni su da pošalju konkretnu ponudu za maestralnog napadača Real Madrida, Kristijana Ronalda, prenose ostrvski mediji.

Ronaldo je 2009. godine prešao iz Junajteda u Real za neverovatnih 80 miliona funti, što je u to vreme bio najveći transfer u istoriji fudbala. Sjajni napadač je prethodne sezone predvodio madridski klub to titule prvaka Španije, međutim, ove sezone Real je očajan u prvenstvu a Ronaldo veoma nezadovoljan u klubu.

"Još uvek me emocije vežu za Mančester junajted. Navijači me tamo razumeju, a tamo su i neki moji veoma bliski prijatelji sa kojima i dan danas imam kontakt," rekao je Ronaldo.

U poslednje vreme se spekuliše da bi se Ronaldo mogao vratiti u Mančester, a Junajted je spreman da učini sve da povrati svoju zvezdu.

Junajted je spreman da za njega ponudi golmana Davida De Geu, Portuglca Nanija i 60 miliona funti, što je oko 74 miliona evra!

Prema Transfermarktu vrednost De Gee je 17 miliona evra, a Nanija 36 miliona, pa tako ukupan iznos koji Junajted želi da izdvoji za Ronalda je 127 miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track