(VIDEO) DELIJE MOGU DA ODAHNU: Evo šta je posle pobede u Novom Sadu rekao Miodrag Božović
Foto: Saša Pavlić

Grof dobro raspoložen

(VIDEO) DELIJE MOGU DA ODAHNU: Evo šta je posle pobede u Novom Sadu rekao Miodrag Božović

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu u Novom Sadu u derbiju 25. kola Superlige posle velikog preokreta - 2:3 (2:0).

Beogradski crveno-beli su na vrhu tabele zadržali "plus šest" u odnosu na crno-bele, a "lalama" su pobegli na "plus deset" Crvena zvezda 64, Partizan 58, Vojvodina 54...

Trener šampiona Srbije Miodrag Grof Božović najavio je uoči utakmice na "Karađorđu" da će napustiti "Marakanu" ukoliko njegov tim doživi poraz. Bio je crnogorski stručnjak nadomak podnošenja ostavke već posle devet minuta, kada je Voša povela 2:0. Međutim, šta god da je Grof rekao svojim izabranicima u poluvremenu, urodilo je plodom. Gosti su se na teren vratili kao preporođeni. Istina, imala je Zvezda inicijativu i u prvom poluvremenu, ali je tek u drugom postala konkretna, što se poklopilo sa očiglednim padom u igri domaćina, pa je aktuelni prvak napravio preokret i zabeležio 20. prvenstveni trijumf."Ne bih otišao da nismo pobedili, želeo sam samo da podignem motiv igračima", izjavio je posle meča Božović.

On je pre toga prokomentarisao i činjenicu da je Zvezda za devet minuta primila dva gola.

"Primili smo dva brza gola, a nismo ni došli sebi. Posle toga je bilo po dve šanse, a rekao sam igračima da ćemo pobediti ako damo gol . U jednom momentu si na dnu, u drugom na vrhu, zato je interesantan fudbal", rekao je trener Zvezde. Strateg Vojvodine Dragan Ivanović je kazao:

"Neshvatljiv pad, da li je u pitanju karakter ili dekoncentracija ne znam. Prvi gol nas je poremetio, mogli smo da se vratimo, imali smo 2-3 šanse... Videćemo, šta možemo da uradimo da psihološki vratimo ekipu", rekao je Ivanović i dodao:

"Pali su nam vezni igrači na sredini, kao i napadači. Nismo nametnuli ritam kao u prvom poluremenu i to je posledica ovog rezultata."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track