RASIPNIK RONALDO: Kristijano na žurku sa dečkom iz Maroka potrošio milion evra
Foto: Instagram

Portugalac uživa

RASIPNIK RONALDO: Kristijano na žurku sa dečkom iz Maroka potrošio milion evra

Fudbal -
Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo potrošio je više od milion evra za zabavu koju je u Maroku organizovao njegov navodni dečko kik-bokser Badr Hari, a na kojoj su dovedene devojke iz Portugala.

Engleski mediji su nedavno otkrili da se prva zvezda Reala u poslednje vreme intenzivno druži sa kik-bokserom Badr Harijem.

Navodno, Kristijano Ronaldo je toliko zaljubljen u mišićavog Marokanca da posle treninga privatnim avionom odlazi iz Madrida u Maroko kako bi ga video i bio s njim.

Prilikom jedne posete Maroku organizovana je žurka. Fudbaler Reala je pristao da finansira ovu zabavu sa atraktivnim plesačicama. Devojke su bile dovedene iz Portugala, a zabavi je prisustvovao još jedan neimenovani igrač Reala.

Priče o vezi Marokanac je dodatno podgrejao zajedničkim fotografijama s letovanja i posebno je apostrofirao onu na kojoj u naručju drži preplanulog Portugalca. Ispod te fotke u svojoj emisiji je napisao:

- Upravo venčani!

Čelnici Reala nisu znali za ovu zabavu, a ne sviđa im se ni to da Portugalac često putuje u Maroko, što se održava na njegove igre jer Portugalac ove sezone nije ni senka prošlogodišnjih izdanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track