SIN ALBERTA NAĐA ZA KURIR: Odričem se oca, majku je hteo da siluje kašikom za cipele!
Foto: Stefan Jokić

Dramatična ispovest sina Alberta i Jelene Nađ

SIN ALBERTA NAĐA ZA KURIR: Odričem se oca, majku je hteo da siluje kašikom za cipele!

Fudbal -

Preda mnom je mojoj majci skinuo odeću i kašikom za cipele krenuo da je siluje, a zatim ju je njom tukao jastukom pokušao da je uguši, priča Nemanja Nađ za Kurir

Najstariji sin Alberta Nađa Nemanja Nađ (20) odrekao se oca. Naslednik nekadašnjeg fudbalskog asa juče je s majkom Jelenom došao u policijsku stanicu, gde je ona saslušana zbog javnih optužbi da ju je Albert tukao dok su bili u braku, da je pokušao da je siluje pred decom, kao i da je pokušao da je ubije.Psihijatrijski slučajRevoltiran očevim intervjuom, koji je dan ranije dao na televiziji Pink i u kome je za sve Jelenine navode rekao da su laž, Nemanja je odlučio da za Kurir prvi put progovori o njihovom odnosu.

- Stidim se svog oca i javno ga se odričem. Želim da ga zakopam da niko više ne čuje za Alberta Nađa. Tukao je moju majku pred mojim očima i očima mog brata Nikole i male sestre Jane. Kobne noći je iz nje pokušavao da izvuče svoju verziju istine, koju je on želeo da čuje, i tražio da prizna da li ga je prevarila s njegovim saigračem iz Partizana. Da li u prevaru spada nekoliko razmenjenih poruka ili razgovor?! - pita se Albertov sin.Dodaje da ga i dalje proganja situacija kad je njegov otac pokušao da siluje njegovu majku kašikom za cipele.

- Moj otac je psihijatrijski slučaj. Imao sam 14 godina kad je pokušao da je siluje preda mnom. Skinuo joj je odeću i kašikom za cipele krenuo da je siluje, a zatim ju je tom istom kašikom tukao. I jastukom je pokušao da je guši. Pokušao sam da je odbranim, a on me je uhvatio za vrat i pribio uz orman. Ne znam šta mu se desilo, pa me je pustio, a nju je nastavio da bije. Preklinjao sam ga da ubije mene jer je ona potrebna Nikoli i Jani, ja ionako ne vidim. Nije prestajao, već ju je udarao u glavu. Majka je tražila da zove Hitnu pomoć, na šta je on rekao: „Bolje zovi mrtvačnicu“ - kroz suze priča Nađ.Treba mi operacijaAlbertovog naslednika posebno je dotaklo što je njegovu majku predstavio kao nevernu ženu.- On je našao da priča o neverstvu, a varao ju je gde je stigao. Te 2006. godine čuo sam jedan razgovor, kad je išao na operaciju prepona u Nemačku. On je skoro pa žigolo, samo nije babe... Da ne kažem šta. Umesto što prosipa lažne priče, bolje da mi je platio operaciju u Španiji - zaključuje Nemanja Nađ.

SaslušanaJelena u policiji: Hapsite nasilnikaJelena Nađ je u policiji ponovila da je žrtva porodičnog nasilja.- Činim sve da deci obezbedim život kakav zaslužuju. Samo čovek koji nije prošao porodično nasilje i ljudi plitkog shvatanja mogu da osude žrtvu. Nasilnika treba uhapsiti. Posebno jer laže da mi je davao novac na ruke - kaže Jelena.Ona tvrdi da nije bila besposlena.- Nisam lenjivica, nije me bilo sramota da kao njegova bivša žena perem izloge da prehranim decu. Danas radim u salonu lepote, koliko imam mušterija - toliko zaradim. On nema za šta da se uhvati, pa priča o nekoj umišljenoj preljubi. Žao mi je što ga nisam prevarila, pa da ima stvarno istinu, a on nema nijednu poruku, nijednu fotografiju kao dokaz. Da li je svaki čovek moj potencijalni ljubavnik?! Albertova ljubav je mnogo bolela - zaključuje Jelena.

Druga strana pričeAlbert: Ovo je strašno!Albert će biti saslušan u policiji. Kada smo mu rekli da ga se sin javno odrekao, Nađ nam je rekao:- Upravo sam u jednoj privatnoj klinici, razgovaram s vlasnikom koji me je lično pozvao i ponudio operaciju za mog sina. Bio sam presrećan, poslao sam sinu poruku, na šta mi je on odgovorio: „Alberte, sada je za sve kasno“. Šta da vam kažem, pretužan sam. Ovo je strašno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track