GRME U PODGORICI: HOROR, LINČ... BILO JE NAJVAŽNIJE SAČUVATI GLAVU! Evo kako su crnogorski mediji izveštavali o majstorici u Beogradu! (FOTO)
Foto: Printskrin

reakcije

GRME U PODGORICI: HOROR, LINČ... BILO JE NAJVAŽNIJE SAČUVATI GLAVU! Evo kako su crnogorski mediji izveštavali o majstorici u Beogradu! (FOTO)

Košarka -

Crvena zvezda je demolirala Budućnost u petom meču finalne serije ABA lige (97:54) i tako potpuno zasluženo osvojila titulu šampiona regionalne lige.

Nakon više nego ubedljivog poraza Podgoričana crnogorski mediji akcenat nisu stavili na debakl svog tima, već na dešavanja pre starta utakmice.

"Bilo je najvažnije sačuvati glavu: Budućnost u hororu ostala bez titule" naslov je na portalu "Vijesti.me".

"Titula u ABA ligi je izgubljena, ali je u dvorani „Aleksandar Nikolić” bilo najvažnije sačuvati živu glavu. U atmosferi linča, u potpuno neregularnim uslovima za igru, košarkaši Budućnost Volija su u majstorici finala ABA lige poraženi od Crvene zvezde. Pitanje je samo kako je iko normalan mogao da dozvoli da se meč uopšte i odigra, jer nije postojalo ni minimum uslova za to..." pišu podgoričke "Vijesti".

foto: Printskrin

Naslov na poznatom crnogorskom portalu "cdm.me" je: "Posle pokušaja linča, plavi predali ABA krunu Crvenoj zvezdi".

"Smogli su snage momci Jasmina Repeše da se nadmeću sa Crvenom zvezdom, ali je očigledno sve ono što su preživeli u uvertiri, uticalo da ne odigraju na nivou iz prethodne dve utakmice finala", prenosi ovaj portal.

foto: Printskrin

"Niko dobio, svi izgubili: Noć kada je u Pioniru umrla košarka" je naslov koji donosi portal "Fosmedia".

"Košarkaše Budućnosti i Crvene zvezde smo pretvorili u glinene golubove. Mete. Drugopozivce. Igrali su (se) navijači. Pardon, "navijači". Njih 50, 70, 100. I mi iz medija, koji smo hranili vaše niske strasti, rotirajući spiralu mržnje.

Dva nekadašnja oka u glavi, postala su razrooka i zbog – košarke. Instrumentalizovane, zaprljane politikom, oblaćene.

Možda se pitate, ukoliko slučajno ne znate, ko je pobijedio u majstorici finala plej-ofa ABA lige. Niko.".

foto: Printskrin
foto: Printskrin

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track