Najnovije vesti

SKOČIO JE, ZGRABIO ME, PRIKOVAO ZA KREVET I... Kako se lepa priča iz hotelske sobe pretvorila u pravi HOROR: Novinarka optužila Divčevog trenera za SILOVANJE i otkrila jezive detalje napada! (FOTO)
Foto: AP

dramatična ispovest

SKOČIO JE, ZGRABIO ME, PRIKOVAO ZA KREVET I... Kako se lepa priča iz hotelske sobe pretvorila u pravi HOROR: Novinarka optužila Divčevog trenera za SILOVANJE i otkrila jezive detalje napada! (FOTO)

Košarka

Novi trener Sakramento Kingsa Luk Volton optužen je za seksualno zlostavljanje!

Poznata američka sportska novinarka, Keli Tenant, tvrdi da ju je Volton napastvovao u hotelskoj sobi dok je bio asistent u Golden Stejt Voriorsima.

 

foto: AP

 

Keli je navodno zamolila Voltona da joj napiše predgovor za knjigu koju je pisala. Prihvatila je da razgovaraju u hotelskoj sobi, ne sluteći šta će se dogoditi.

 

foto: AP

 

"Pristala sam da razgovor obavimo u hotelskoj sobi, smatrala sam da nema nikakvih razloga da mu ne verujem. Odjednom, bez ikakvog povoda, skočio je na mene i prikovao me za krevet, čvrsto me je zgrabio za obe ruke i počeo da ljubi po licu, vratu, grudima... Vikala sam da prestane, molila ga da me pusti, a on se samo smejao", otkriva Keli.

 

 

"Kada te neko tako fizički napadne i kad shvatiš da ćeš biti žrtva silovanja, nije lako javno izaći i pričati o svemu. Pokušala sam da potisnem to u svom sećanju nadajući se da će vreme izlečiti rane, ali to se nije dogodilo", objasnila je Tenant.

 

 

Novinarka do sada nije podnosila prijavu policiji, tvrdi da je o napadu pričala samo sa najbližim prijateljima.

 

Iz Lejkersa i Voriorsa, gde je radio Volton pre nego što ga je Divac doveo u Kingse, tvrde da nisu imali nikakve informacije o incidentu i da će se medijima obratiti kad za to dođe vreme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I think I'm in love with my shoes. #Nordstrom #kendallandkylie 💛

A post shared by Kelli Tennant (@kellimtennant) on

 

31-godišnja Tenant trenirala je odbojku pre nego što je počela da se bavi novinarstvom. U trenutku kad se desio incident radila je Spectrum SportsNet LA, ESPN i još nekoliko medija. Posebno je pratila Los Anđeles Lejkerse i Dodžerse. 

 

Kurir sport/Jutarnji

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...