NESTVARNI JOKIĆ BRUTALNO IZDOMINIRAO I ISPISAO ISTORIJU: Srbin UZ NOVI REKORD vodio Denver do pobede nad Vašingtonom (VIDEO)
Foto: AP

nba

NESTVARNI JOKIĆ BRUTALNO IZDOMINIRAO I ISPISAO ISTORIJU: Srbin UZ NOVI REKORD vodio Denver do pobede nad Vašingtonom (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera slavili su nad Vašingtonom sa 127:109.

Srpski košarkaš Nikola Jokić pružio je još jednu maestralnu partiju.

Stameni Soborac je u trijumfu nad Vašingotnom brutalno izdominirao i upisao 29 poena, 13 skokova i osam asistencija, uz šut 10/14 iz igre, odnosno 2/2 za tri i 7/7 sa linije penala.

ISTORIJSKI UČINAK NIKOLE JOKIĆA

Srbin je na meču protiv Vašingtona došao do jubilarnih 10.000 poena. MVP je u elitnom društvu jer je drugi najbrži igrač u istoriji koji je došao do 10.000 poena, 5.000 skokova i 3.000 asistencija u karijeri, na to je utrošio 516 utakmica, samo jednu više od legenadarnog Lerija Birda.

Ruki Bounz Hajland je opet bio sjajan sa 17 poena, Monte Moris je dodao 15, a Demarkus Kazins je kompletirao dominaciju centara ekipe iz Kolorada sa 15 poena.

Kod Vašingtona najbolji je bio Deni Avdija - sin čuvenog kapitena Crvene zvezde Zufera Avdije upisao je 19 poena, 7 skokova i 3 asistencije. Pored njega vredno pomena je da je Porzingis je upisao 16 poena i 7 skokova...

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track