KAMPACO U CENTRU SKANDALA PRED GOSTOVANJE PARTIZANU! Umalo se POTUKAO sa Jabuseleom, saigrač pokrio kameru da se ne vidi BRUKA
Foto: Printscreen

HAOS

KAMPACO U CENTRU SKANDALA PRED GOSTOVANJE PARTIZANU! Umalo se POTUKAO sa Jabuseleom, saigrač pokrio kameru da se ne vidi BRUKA

Košarka -

Deset dana nakon što se umalo potukao sa Nikom Kalatesom, Fakundo Kampaco je bio blizu fizičkog sukoba sa saigračem.

Šokantne scene sa utakmice Real Madrida protiv Unikahe rezultatom 87:81 obišle su Evropu.

Sve se dogodilo pred duplu evroligašku nedelju i meč sa Partizanom u Beogradu.

U glavnim ulogama bili su Kampaco i Geršon Jabusele. Tokom jednog tajm-auta njih dvojica imali su žestok verbalni obračun na klupi. Ne može da se čuje šta je bio razlog, ali se na snimku vidi da nije bilo ni malo prijatno.

Možda bi moglo i da se čuje i da se vidi još nešto, da se tu nije našao Serhio Ljulj. Jedan od najiskusnijih košarkaša Madriđana je odmah ustao i sa peškirom u ruci prekrio kameru. Pratio je kamermana kako bi sprečio da snimi sve šta se događa na klupi španskog velikana. I u nekoliko sekundi koje su prikazana vidi se žustra rasprava.

Nervoza je bila velika u Malagi gde je Real tek u završnici slomio otpor rivala, a trener domaćeg tima Ibon Navaro bio je besan na konferenciji za medije pošto smatra da je pri rezultatu 83:81 Kampaco faulirao Tajsona Kartera.

"Čist faul, vidi se na slikama i na snimku, uhvatio ga je za dres. Naravno, nije faul, kad nije sviran, ali sve se vidi. Oni su imali 21, mi 12 faulova, jeste razlika samo 9, ali bila bi još veća da nisam tražio taj 'čelendž' za nesportsku, inače bi bilo manje. Besan sam, ali znam u isto vreme da ne možete da dobijete tim kao što je Real ako šutirate 0/8 za tri u poslednjoj četvrtini. Mali detalji odlučuju takve utakmice", poručio je Navaro.

Real se u Malagi izvukao i sada ide na dva gostovanja. Prvo u Berlin na meč sa Albom (19. mart u 20 časova), pa onda stižu u Beograd na megdan Partizanu (21. mart u 20.30 časova).

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

00:19

Kampaco stigao na utakmicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track