VRELA HRVATICA ZASENLA ČUVENU LARISU RIKELME: Proslavila se S*KSOM na centru Maksimira, sad je požela sreću Kockastima - I TO KAKO
Foto: Printscreen/Instagram

KAKVA PODRŠKA

VRELA HRVATICA ZASENLA ČUVENU LARISU RIKELME: Proslavila se S*KSOM na centru Maksimira, sad je požela sreću Kockastima - I TO KAKO

Mundijal 2022 -

Fudbaleri Hrvatske danas od 17 časova igraju protiv Kanade važan meč u borbi za plasman u osminu finala Mundijala u Kataru.

Kockasti su protiv Maroka osvojili samo bod i sada žele da poprave utisak, a sreću pred meč poželela im je čuvena hrvatska starleta Nives Celzijus.

Kontroverzna Nives rešila da golišavim fotkama dodatno motiviše fudbalere pred okršaj sa Kanađanima.

Nives je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu u bojama reprezentacije Hrvatske, a mobilnim telefonom među bujnim grudima.

Fotografije na kojima zgodna Hrvatica pozira, dok u dobokom, bombastičnom dekolteu čuva mobilni telefon, zapalila je društvene mreže.

Nives se tako ugledala na čuvenu Paragvajku Larisu Rikelme koja je na Mundijalu u Južnoj Africi uvek držala telefon međ grudima.

"Da li telefon i dalje donosi sreću", pita se Nives.

Podsetimo, Nives Celzijus je u žižu javnosti dospela zbog veze sa bivšim fudbalerom Dinama iz Zagreba Dinom Drpićem.

Nives je u jednoj emisiji otkrila da je sa fudbalerom imala seks na Dinamovom stadionu "Maksimir", zbog čega je fudbaler kasnije dobio otkaz u klubu.

"Dino je sredio da se upale svetla stadiona za nas i napokon je ostvario svoj san o seksu nasred fudbalskog terena. Bilo je veoma nevaljalo", rekla je svojevremeno Nives.

Nives i Dino su bili u braku devet godina i imaju dvoje dece.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track