SKANDALOZNA ŽURKA U KATARU! Žene fudbalera PREŠLE SVAKU GRANICU: Pijane i gole skakale u bazen, ispijale alkohol NA EKS! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

KATAR 2022

SKANDALOZNA ŽURKA U KATARU! Žene fudbalera PREŠLE SVAKU GRANICU: Pijane i gole skakale u bazen, ispijale alkohol NA EKS! (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Fudbaleri Velsa završili su kao poslednju u Grupi B SP u Kataru i okončali su učešće na Mundijalu, a kofere će da pakuju i njihove vesele "nežnije polovine".

One su tokom takmičenja vreme uglavnom provodile uz alkohol i kupanje u bazenu, kao i pravljenju žurki koje posle eksiranja raznih alkoholnih pića postaju i više nego skandalozne.

Sada će na trežnjenje da idu pravo u Vels, ali pre nego što stignu u domovinu gde su "razapete" u tamošnjim medijima, upoznajte se sa likom i delom ovih dama koje su na ovom SP predstavljale podršku Velšanima.

Sestra Harija Vilsona Eni Vilson je snimljena kako pada dok pijana pokušava da izvede "zvezdu", dok je verenica Krisa Mefama Džodi Frensis snimljena kako "na eks" ispija vodku pravo iz boce!

Na žurki je bilo čak 19 lepotica, od kojih su viđene i devojka Denija Vorda Rebeka Nejlor, verenica Meta Smita Emili, kao i devojka Nika Vilijamsa Nikol Hagan.

1 / 8 Foto: Instagram

Možda se fudbaleri Velsa nisu dobro proveli u Kataru, ali dame jesu i to za sve pare!

(Kurir sport)

Bonus video:

00:19

Najpoznatija srpska porno glumica u dresu Orlova pred Mundijal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track