NOVI DETALJI SKANDALOZNE SVADBE SVETSKOG ŠAMIPONA Mlada može da profitira od tužbe! Ovakav ŠOK niko nije očekivao! VIDEO
Foto: Printskrin

rus pobegao na planinu

NOVI DETALJI SKANDALOZNE SVADBE SVETSKOG ŠAMIPONA Mlada može da profitira od tužbe! Ovakav ŠOK niko nije očekivao! VIDEO

Ostali sportovi -

Skandalozna svadba svetskog šampiona u rvanju, Zaurbeka Sidakova, danima privlači veliku pažnju svetske javnosti.

Proslavljeni ruski rvač napravio je neviđeni lom, kada je usred svadbe dobio gole fotografije mlade uz poruku da je prostitutka.

foto: Printskrin

Naime, Sidakov se pre nekoliko dana venčao sa lepoticom Madinom Plijevom, a usred veselja zvanicama, kojih je bilo oko 500, su na mobilne telefone stizale esksplicitne fotografije neveste.

Sadikov je u tom momentu izvodio tradicionalni ples sa svojim prijateljima, dok je mlada bila u prostoriji pored. Cim je video šta se dešava rvač je poludeo. Uleteo je u prostoriju u kojoj je plesala Madina i pred svima je vukao za kosu. Počeo je da izbacuje svatove iz sale, gurao ih je sve napolje. Mlada je ležala na podu i plakala. Prijatelji i rodbina su je odvezli odmah u bolnicu, kako bi ustanovili da li je pretrpela ozbiljnije povrede. Odbacivali su sve optužbe na njen račun.

Ruskog šampiona su odma odveli iz sale, kako ne bi napravio još veći problem. Otišao je sam na planinu, izolovao se i ne komunicira sa ljudima od kada se sve ovo dogodilo. Posvetio se treningu, kako bi što manje razmišljao o nemilom događaju.

foto: Profimedia

Zanimljivo, par se poznavao tek nekoliko meseci. Oboje potiču iz tradicionalnih i konzervativnih porodica kojima je sada nepovratno ukaljan ugled i čast. Zato ne čudi što je mladin otac dobio infarkt na svadbi i što je mladoženjinoj mami pozlilo.

Još uvek nije poznato ko je osoba koja je zakuvala sve ovo. Očito se radi o teškoj osveti. Jedni tvrde da je to uradila supruga mladinog ljubavnika, koja je pronašla njene gole fotografije u telefonu. Drugi ipak smatraju da je reč o fotkama koje su stare nekoliko godina, da ih je Madina slala tadašnjem partneru i da su sada zloupotrebljene.

Sulučaj će verovatno završiti na sudu. Advokati tvrde da bi mlada mogla da profitira od tužbe protiv onoga ko je slao poruke, ali i protiv svog novog supruga i njegove porodice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track