NAPRAVIO JE GREŠKU ŽIVOTA! KAMERE SVE ZABELEŽILE: Provalnik dugim nožem krenuo na čuvenog MMA borca! Bolje da je prespavao VIDEO
Foto: Screenshot

Užas

NAPRAVIO JE GREŠKU ŽIVOTA! KAMERE SVE ZABELEŽILE: Provalnik dugim nožem krenuo na čuvenog MMA borca! Bolje da je prespavao VIDEO

Ostali sportovi -

Poznati MMA borac Havijer Baez prošle sedmice je imao neugodan susret na ulici.

U njegov kraj je upao provalnik sa dugim nožem i krenuo u pljačku. Prvu grešku je napravio kada je odabrao taj kraj za pohod, jer se radi o zatvorenoj zajednici stanova u kojoj svaka poseta mora da se najavi komšijama, pa je prava retkost sresti osobu koja se šeta u kraju, a da nema dozvolu za boravak. Zato mu je i zapao za oko nepoznati muškarac koji se šunjao okolo.

Zatražio je od njega da ode, potom i pretio da će poznati policiju. Napadač je na to krenuo u napad sa ogromnim nožem u rukama, ali se brzo gadno pokajao.

Baez ga je oborio, zakucao za beton, a zatim ga držao u tom položaju dok nije stigla policija.

"Kada sam ga oborio samo mu je bilo bitno da dođe do daha i molio je da ga pustim. Bio je to refleks, treniram čitav život i to mi je bila lagan posao", istakao je Baez.

Tokom karijere u kojoj ima osam mečeva, Baez je bio poznat pod nadimkom "Nesalomivi". Sasvim je opravdao nadimak u ovoj situaciji.

Kurir sport

Bonus video:

00:57

OGNJEN MIĆOVIĆ POSTAO MMA VICEŠAMPION EVROPE! Do medalje došao pobedivši pulena Onora Mekgregora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track