LASLO ĐERE OBJAVIO SLIKU IZ BOLNICE I ZABRINUO NAVIJAČE: Ruka cela u zavojima, a srpski teniser je napisao samo DVE REČI (FOTO)
Foto: Simon Dael / Shutterstock Editorial / Profimedia

povreda

LASLO ĐERE OBJAVIO SLIKU IZ BOLNICE I ZABRINUO NAVIJAČE: Ruka cela u zavojima, a srpski teniser je napisao samo DVE REČI (FOTO)

Tenis -

Srpski teniser Laslo Đere zabrinuo je sve navijače pošto je na društvenim mrežama objavio sliku iz bolnice.

Laslo je u opisu fotografije na kojoj leži u bolničkom krevetu stavio "nove informacije uskoro".

Laslo Đere
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Laslo Đere već neko vreme ima problema sa zdravljem, od početka godine muču muku sa raznim povredama, a na turniru u Monte Karlu požalio se na bol u laktu desne ruke.

"Osetio sam bol u laktu desne ruke već pre dve nedelje u Majamiju, i taj bol u podlaktici nije prolazio do danas. Tada sam se vratio treninzima posle pauze usled bolesti koju sam imao u Južnoj Americi, pa su verovatno teže loptice i brži uslovi igre na Floridi uticali da se to desi. Samo jednom sam imao ozbiljniji problem sa ovom vrstom povrede, pa sam odlučio da igram “kroz bol” i vidim da li će proći za par dana, kao i pre. Zato nisam pridavao veći značaj tome, ali je zato bol počeo još više da se manifestuje u mišiću", objasnio je tada Laslo.

Od Majamija sam se mučio na treninzima, pa pred meč pio lekove – pa mi je bivalo bolje. Ipak, to danas nije bio slučaj, i ultrazvuk posle meča je potvrdio da imam malo tečnosti u samom zglobu – kao i još par stvari. Moraću da uradim magnetnu rezonancu kad se vratim u Srbiju kako bih znao više o ozbiljnosti problema”, rekao je Đere.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track