TATU O KOJEM BRUJI PLANETA! Noletovi navijači u TRANSU: Argentinac istetovirao rezultat koji Federer ne može da prežali! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Twitter

kakav car

TATU O KOJEM BRUJI PLANETA! Noletovi navijači u TRANSU: Argentinac istetovirao rezultat koji Federer ne može da prežali! (FOTO)

Tenis -

Momak iz Argentine, po imenu Franko, skrenuo je pažnju na sebe tetovažom koju Srbi obožavaju.

- Najvažniji brojevi mog života, 40-15 do večnosti, napisao je Franko, uz tetovažu vođstva Rodžera Federera pri kom Novak Đoković dolazi do istorijskih trijumfa nad Švajcarcem.

Nekoliko puta je Novak srušio snove Federeru pri meč loptama, a posebno se pamti kako je to uradio u Njujorku 2011. na US Openu.

Švajcarac je dobio prva dva seta, vodio je sa 7:6 i 6:4, ali je Nole u trećem i četvrtom zaigrao mnogo bolje. Savršenom igrom dobio je ta dva seta sa 6:3 i 6:2, uz samo sedam neiznuđenih grešaka.

U petom setu, Federer je došao do vođstva sa 5:3 u odlučujućem setu. Rodžer je potom stigao do 40-15 i dve vezane meč lopte, činilo se u tom trenutku da je sve rešeno, ali u trenucima kada je već bio otpisan, Novak je odigrao sada već čuveni ritern koji svi pamte, što će se kasnije i ispostaviti kao prelomni trenutak meča.

Slična situacija se dogodila i na Vimbldonu 2019, kada je Novak spasao dve meč lopte na Rodžerov servis kod rezultata 8:7 za Švajcarca, ali je kasnije dobio meč u taj brejku kod rezultata 12:12 u gemovima petog seta.

Ali, ovaj Argentinac se nije tu zaustavio, na njegovom telu je istetovirao i Novakov logo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track