AU CICIPASE, ŠTA TO PRIČAŠ? Alkaraz je NAJBOLJI teniser sveta - svi misle da je Grk "prolupao", navijači u ŠOKU zbog ovih reči!
Foto: EPA/Lukas Coch, AP/Dita Alangkara

jel moguće da ovo priča?

AU CICIPASE, ŠTA TO PRIČAŠ? Alkaraz je NAJBOLJI teniser sveta - svi misle da je Grk "prolupao", navijači u ŠOKU zbog ovih reči!

Tenis -

Do sada, Stefanos Cicipas još uvek ne zna kako je to pobediti Karlosa Alkarasa, pošto je španski as do sada slavio četiri puta.

Grk je verovao da će se to dogoditi u finalu turnira u Barseloni, međutim, ipak nije

Podsetimo, Karlos Alkaras odbranio je titulu na turniru u Barseloni, pošto je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa posle dva seta, 6:3, 6:4.

Cicipas je još pre početka meča rekao da je Alkaraz trenutno najbolji teniser na svetu, što je ljubitelje tenisa širom sveta iznenadilo.

- Karlos je trenutno najbolji teniser na svetu. On je pokazao u dve poslednje godine da je sposoban da se izbori sa svim izazovima protiv najboljih na svetu.

Cicipas je onda i uporedio Alkaraza sa najvećim teniserima u istoriji.

- Moraću da igram protiv njega isto kao što sam igrao protiv Nadala u Madridu ili protiv Đokovića u mnogim mečevima na šljaci. Moram da napravim veliki korak napred u mojoj igri. To je jedini način da se on savlada - rekao je Cicipas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track