IVANIŠEVIĆ BEZ IJEDNE REČI O NOVAKU: Posle otkaza objavio je samo OVO! (FOTO)
Foto: Profimedia

sve je jasno

IVANIŠEVIĆ BEZ IJEDNE REČI O NOVAKU: Posle otkaza objavio je samo OVO! (FOTO)

Tenis -

Kao grom iz vedra neba teniski svet potresla je informacija da je Novak Đoković prekinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem. Posle prvog reketa planete na društvenim mrežama se oglasio i hrvatski trener koji je potvrdio ovu vest.

On je ripostovao Novakovu objavu i dodao je dva emotikona od kojih je jedno bilo srce, tako da je jasno da je emotivno doživeo kraj saradnje.

Goran Ivanišević
foto: Printscreen / Instagram / goranivanisevicofficial

Podsetimo, Novak se oglasio emotivnom porukom na svom Instagram profilu na kom je naveo sledeće:

"Jasno se sećam momenta kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to davne 2018. godine i Marijan i ja smo želeli da unesemo inovacije i malo servis magije u naš duo. Ne samo da smo doneli servis, već i mnogo smeha, zabave, broj jedan na kraju godine, obaranje rekorda i još 12 Grend slem turnira i nekoliko finala. Da li sam pomenuo - i malo drame".

"Goran i ja smo pre nekoliko dana odlučili da prekinemo saradnju. Naša hemija je imala uspona i padova, ali naše prijateljstvo je uvek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam što mogu da kažem da osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo i sporednu bitku u "Parchisi" (društvena igra) koja je trajala mnogo godina - i taj turnir za nas nikad ne prestaje", poručio je Novak.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

04:03

Krejg O’Šenesi ekskluzivno za Kurir: Novak neće dati da se otpiše tako lako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track