KUVAR LI, ŠEF KUHINJE NOVAKOVOG RESTORANA: Đoković nije strog šef!
Foto: Dado Đilas

HIT Kurir u Monte Karlu

KUVAR LI, ŠEF KUHINJE NOVAKOVOG RESTORANA: Đoković nije strog šef!

Tenis -

Elitna lokacija Irac Li, glavni kuvar u „Ekviti“, otkriva kako je biti Đokovićev radnik i podseća da se na meniju nalaze isključivo zdrava hrana i voćni sokovi

Šef kuhinje u restoranu „Ekvita“ Novaka Đokovića u Monte Karlu biće Irac, kratkog i jasnog imena - Li. Uskoro će prvi posetioci probati zdrave obroke koje Li priprema sa svojim kolegama, a ekipa Kurira ga je slučajno srela i u neobaveznom razgovoru saznala da je vlasnik restorana omiljen među zaposlenima.Kakav je Novak, da li ga poznajete?- Naravno, poznajem ga. Pa, radim u njegovom restoranu. On je fenomenalan čovek. Čekamo ga s trofejom da zajedno proslavimo pobedu na Rolan Garosu. Novak osvaja sve grend slemove i Olimpijske igre - rekao je šef kuhinje restorana „Ekvita“ dan pred Novakovo finale u Parizu s Endijem Marijem.Spremate samo zdravu hranu?- Isključivo zdravu hranu.

Zadovoljan radnik je nasmejan radnik... Novakovi zaposleni
Zadovoljan radnik je nasmejan radnik... Novakovi zaposleni

Da li ste bili u Srbiji?

- Nisam još, ali velike su šanse da uskoro svratim, jer sam u restoranu upoznao mnogo Srba.Da li znate da se u Srbiji jede previše mesa u svim obrocima?- I ja ga jedem, mislim da se to vidi po mom stomaku. Obožavam ono vaše... Belo, liči na sir, a ima drugačiji ukus.Kajmak?- E, to! Nedavno smo ga dobili ovde u restoranu. Donose prijatelji iz Srbije. Bilo je jedno tri kilograma, ali nestalo je u roku od sedam dana. Čini mi se da sam ga sam pojeo.Pripreme za otvaranje restorana su u toku, a Li nam je ljubazno objasnio da posao čeka i da razgovor možemo nastaviti jednog dana kad dođe u Srbiju.
Prvi gosti... Fudbaleri Srbije
Prvi gosti... Fudbaleri Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track