UZ PSIHOLOGA, PSIHIJATRA I DOSTA ALKOHOLA SVE SE REŠI! Nemeš o propalom braku s Marijanom: Više ne pričamo NI PREKO TELEFONA!
Foto: Printskrin/Instagram

OTKRIO

UZ PSIHOLOGA, PSIHIJATRA I DOSTA ALKOHOLA SVE SE REŠI! Nemeš o propalom braku s Marijanom: Više ne pričamo NI PREKO TELEFONA!

Stars -

Mladi muzičar Nikola Nemešević Nemeš pripada prvom ljubavnom trouglu iz rijalitija o kojem je brujala čitava javnost. Naime, on je u "Velikom Bratu" započeo vezu s udatom Marijanom Čvrljak, nakon razvoda opet Kovačević, koju je par nakon raznih poteškoća krunisao brakom.

Ipak, ni njima se nije dalo pa su se razveli, a kako se navodi, više nisu niukakvom kontaktu.

"Nisam mogao da budem u gužvi. Srećom, uz psihologa, psihijatra i dosta pića sve se reši", rekao je on.

Nemeš smatra da za kontaktom nema nikakve potrebe.

"Nema potrebe za time, ali nismo se rastali u zloj krvi", istakao je, pa nastavio: "Promeni se čovek, nije to tako retko. Negde usput očekivanja od života postala su nam skroz drugačija, a to je onda loša podloga za budućnost. E, bolje dobar razvod nego loš brak", zaključio je.

Inače, i danas ga čest opozivaju u rijalitije, iako on sve pozive odbija.

"Evo uspešno odbijam pozive za sve moguće rijalitije već sedam godina. To je sve otišlo do đavola, više ništa nije tabu, mislim da se samo čeka ubistvo u rijalitiju", rekao je, pa priznao da je njemu po izlasku paranoja bila ogroman problem.

(Kurir.rs/Depo.ba/Blin/Foto: Printscreen Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track