CELI BALKAN BRUJI O MAKLJAŽI NA NASTUPU SRPSKOG PEVAČA U HRVATSKOJ, A ON SE PRAVI BLESAV! Menadžer kaže da je Mirićev koncert prekinut, a Mitar: Ne znam šta se dešavalo!
Foto: Dragan Kadić

SVI GOSTI U KLUBU UČESVOVALI U TUČI

CELI BALKAN BRUJI O MAKLJAŽI NA NASTUPU SRPSKOG PEVAČA U HRVATSKOJ, A ON SE PRAVI BLESAV! Menadžer kaže da je Mirićev koncert prekinut, a Mitar: Ne znam šta se dešavalo!

Stars -

Kako su preneli hrvatski mediji, nastup srpskog pevača Mitra Mirića u subotu uveče u jednom bjeloravskom noćnom klubu naprasno je prekinula masovna tuča. Međutim, kako pevač kaže tuča se dogodila nakon njegovog nastupa.

"Nije bilo nikakve tuče, ja sam nastupao do tri sata, ne znam šta se dešavalo posle. Koliko čujem ta tuča se dogodila negde oko 4, pola pet ujutru", rekao je Mitar Mirić.

Kako su prenose hrvatski mediji, u tuči su učestvovali gotovo svi gosti kluba među kojima su se našli i policajci u civilu, što je i zvanično potvrđeno iz PU bjelovarsko–bilogorske.

Pesnice, flaše, čaše i pepeljare letele su na sve strane. Srećom, niko nije teže povređen.

Vilijam Ded, menadžer kluba, kaže kako je neprijatno iznenađen i kako je zbog agresivnih pojedinaca klubu srozan ugled i naneta značajna šteta.

On tvrdi da mu je jedan od policajaca u civilu, za koje navodi da su učestvovali u tuči, pred gostima i policajcima u uniformi, koji su došli na intervenciju, ispred kluba pretio, nakon čega se s jednim od kolega udaljio.

"Uništen je Mirićev nastup jer su svi gosti izašli napolje oko 3.20, a klub radi do pet sati, a time je učinjena i šteta prometu kluba", rekao je Vilijam Ded.

foto: Printscreen, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track