DIJANA SE BORILA KAO KRALJICA! Sahrana danas u 14 časova na gradskom groblju u Ćupriji (FOTO)
Foto: Printscreen

TUŽNO

DIJANA SE BORILA KAO KRALJICA! Sahrana danas u 14 časova na gradskom groblju u Ćupriji (FOTO)

Stars -

Posle pet godina duge i teške borbe sa rakom grlića materice, Dijana Milojković preminula je u ponedeljak u 32. godini. Bivša misica Evrope ostavila je iza sebe neutešnu porodicu i mnogobrojne prijatelje.

Dijana će biti sahranjena danas u 14 časova na gradskom groblju u Ćupriji.

"Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo rodbinu i prijatelje da 22.7.2019. godine u 18.50 časova preminula naša voljena Dijana Milojković. Sahrana će se obaviti u četvrtak, 25.7.2019. u 14 časova na gradskom groblju u Ćupriji", obavestio je brat Dijane Milojković, Dušan Milojković.

foto: Printscreen Facebook

On je na društvenim mrežama objavio potresan status kojim se oprostio od svoje voljene, napisavši da se borila hrabro, do kraja i da je nikada ne može zaboraviti.

foto: Printscreen

- Imala je ona i previše problema. Samo, eto, nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno. Retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti ni prestati da te volim. Vidimo se u nekom drugom životu, u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru, Dijana moja. Zauvek tvoj Stefan! - napisao je Karić u objavi ispod video-snimka na kome mu Dijana sedi u krilu dok joj on peva pesmu "Da se opet rodim" Sinana Sakića.

Stefan i Milojkovićeva raskinuli su pre skoro dve godine, ali su ostali u dobrim odnosima. I njegov otac Osman Karić oprostio se od Dijane. On je objavio snimak njegovog sina na kojem mu bubamara šeta po ruci i napisao:

foto: Instagram

- Stefanu na ruci pre sat vremena. Može da bude, a ne mora da znači. Ja ću da verujem - napisao je on.

foto: Instagram

Dok se zabavljala sa Stefanom, Dijana je imala veliku podršku svog dečka. Sa 27 godina, lepa crnka je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog na kome je davala savete i prepričavala svoja iskustva. Dijana i Stefan bili su vezi nekoliko godina, a kada su saznali da je bolesna, bio je uz nju. Kada je ona izgubila kosu zbog hemoterapija, i Stefan se ošišao na ćelavo da bi zajedno sa njom prošao kroz to. Stefan je čak i istetovirao Dijanin lik na svom telu. Nakon raskida, misica je objavila da je razlog Stefanovo neverstvo, ali da želi da ostane sa njim u dobrim odnosima jer joj je pružao podršku kad joj je najviše trebalo.

foto: Printscreen

Inače, nedavno su na Instagramu osvanuli apeli da se za Dijanu da krv, te da joj se stanje pogoršalo. Da je bitku sa karcinomom izgubila, na društvenim mrežama je otkrio njen brat Miloš, koji je uz Dijaninu fotografiju poručio: - Počivaj u miru, sestro.

Dušica Jakovljević

Predivna devojko

foto: Instagram

- Draga, pametna, dobra, lepa, predivna devojko... Hvala ti onomad na rečima podrške koje si poslala baš kad nam je podrška bila potrebna. Pisala si meni, ženi sa TV, čije si reči razumela i podržala u nimalo lakoj borbi sa raznim dušebrižnicima. Zauvek ću čuvati tu prepisku, žaliti što te nikada nisam upoznala. Nekada je nebo baš nepravedno. Počivaj u miru.

Aleksandra Prijović

Otišla si, mila moja

- Otišla si, mila moja... Hvala za svaku lepu reč i osmeh. Volim te, zauvek...

Rada Manojlović

Vest mi kida srce i mozak

foto: Instagram

- Nema više šta ni da se kaže... Ova vest je toliko neverovatna i tragična da kida srce i mozak, ostavlja u neverici. Teško je čak i da se napiše, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina. Čast mi je što sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu reč, a od tebe se samo tako nešto i moglo čuti. Hvala ti što si mojoj sestri i meni pružila iskreno prijateljstvo, želela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo život. Hvala ti što sam bila u tvojoj blizini, videla uživo tvoju nestvarnu lepotu, oči, osmeh, uživala u tvojoj dobroti i pozitivnoj energiji kojom si plenila, bez obzira na strašnu muku i borbu koju si proživljavala. Zauvek ću ti se diviti i misliti o tebi, ti si naš istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija. Počivaj u miru, najlepša Dijana.

Milica Todorović

Koja lepota, koja dobrota

Ne znam šta bih rekla... koja lepota, koja dobrota, 33 godine, Bože mili... Počivaj u miru, lutko... bar si se odmorila...

Dijana je rođena u Ćupriji 1987, a njenu karijeru obeležila je pobeda na izboru za mis Srbije 2009. godine. Na takmičenju u Bejrutu 2014. Dijana je postala i mis Evrope, kao i mis sporta, te je nastavila da radi kao model. Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžment, na kome je odbranila master u oblasti ekonomskog menadžmenta. Dijana se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track