TANJA SAVIĆ O PLAKANJU NA ULICI I PROBLEMIMA SA MUŽEM! Mislim da to nije sramota, u životu NIŠTA nije LAKO!
Foto: Printskrin

OTVORILA DUŠU

TANJA SAVIĆ O PLAKANJU NA ULICI I PROBLEMIMA SA MUŽEM! Mislim da to nije sramota, u životu NIŠTA nije LAKO!

Stars -

Tanja Savić se u najnovijoj pesmi koju je otpevala, kako kaže - jednostavno poistovetila sa svim ženama koje trpe bilo kakav vid nasilja, a kako se spekulisalo da je imala probleme u braku, mnoge je interesovalo da li je u njoj opisala i momente iz privatnog života.

"Jednostavno sam se poistovetila sa svim ženama koje trpe bilo kakav vid nasilja. Pesma je u smislu svega onoga što svakodnevno mogu da čujem i pročitam. Čim sam je preslušala odlučila sam da je to emocija koju mogu izneti na neki svoj način. Nakon toga je doneta odluka i da je ekranizujem te podignem svest ljudima o nasilju na veći nivo. Jer mislim da treba da se volimo i širimo bezuslovnu ljubav, jer ljubav će promeniti svet", istakla je pevačica.

Inače, Tanju je ekipa "Paparaco lova" prošle godine "upecala" kako plače ispred stana u Beogradu, a Tanja je sada i to prokomentarisala:

"To je sve sastavi deo života svakog pojedinca. Verujem da svaki čovek ima nesuglasice, ali eto, ja se bavim javnim poslom pa je to zanimljivo i medijima i ljudima. Svako od nas ima izduvni ventil, tako sam i ja jedna sasvim obična i porodična žena koja zna pustiti suzu i koja zna podeliti tugu sa drugima. Makar mislim da to nije sramota. Sve vreme moje karijere se trudim da deci budem dobar primer, da kada porastu i pogledaju na internetu ko je zapravo njihova mama ostavim neki dobar utisak. Tako da ću im rado objasniti da javno pokazati emocije nije sramota", bila je iskrena ona.

1 / 5 Foto: Printscreen Paparaco Lov

Godinama se spekulisalo da njen brak sa Dušanom Jovančevićem nije idealan, pa se nekoliko puta pisalo kako se razvode, a Tanja poručuje da ljubav sve pobeđuje.

"Ništa u životu nije lako. Ali opet mislim da je sve normalno, pa čak i imati nesporazume i loše trenutke u braku, sve je dobro dok se volite. Opet ću naglasiti, ljubav će promeniti svet, tako je i u mom braku uvek vladala ljubav koja je pobedila sve poteškoće i sve nesporazume."

Pevačica je dugo godina živela na relaciji Australija-Srbija, ali se odlučila da se sa suprugom Dušanom i sinovima Đorđem i Maksimom definitivno preseli u Beograd.

"Ne živim više u Australiji. Preselili smo se u Srbiju. Trenutno sam na odmoru u Australiji, jer ovde ipak živi porodica mog supruga, a i moja deca su jako vezana za Australiju. Ali jednostavno zbog mog posla odlučili smo da se preselimo u Beograd, u čemu me je moja porodica i podržala. Moj suprug je ceo svoj život živeo u Australiji, ali jednostavno zna koliko volim muziku, koliko volim svoju publiku, koliko volim ono čime se bavim te smo doneli zajedničku odluku da započnemo život na Balkanu."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track