ANDREJA PEJIĆ UMEŠANA U NEVIĐENI SKANDAL! Srpski MODEL optužena da je ZLOSTAVLJALA ženu! Evo kako se ONA brani
Foto: Printskrin

Smeštaju joj?!

ANDREJA PEJIĆ UMEŠANA U NEVIĐENI SKANDAL! Srpski MODEL optužena da je ZLOSTAVLJALA ženu! Evo kako se ONA brani

Pop kultura -

Transrodnu manekenku Andreju Pejić (24) prijateljica je optužila za zlostavljanje.

"Ono što se dogodilo pre nekoliko dana mislila sam da nikada neću doživeti. Optužena sam da sam zlostavljala jednu ženu. U bilo kojoj drugoj situaciji smejala bih se ovoj blesavoj šali. Međutim, živimo u društvu gde svako može da uperi prst u drugu osobu i optuži je za zlostavljanje. Preko društvenih mreža pokušavaju drugima da unište karijeru i život. Morate priznati, više nije reč o šali. Svi koji me poznaju, znaju da se predstavljam kao heteroseksualna žena. Pripadnice lepšeg pola nikada me nisu privlačile i nikada u tom smislu nisam imala želju da se eksponiram. Operacijom sam menjala pol i pila hormone, a žene me nikada nisu zanimale", napisala je Andreja u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Dodala je i da ju je jako povredila draga osoba koja joj je ovo priredila i otkrila kako su joj mnogi, koji su upleteni u ovaj skandal savetovale da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo.

"Moja borba nije samo borba za prava žena već za čovečanstvo. Znam da će mi ova objava doneti više štete nego koristi, ali istina je samo jedna", napisala je.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track