Najnovije vesti

UVEO JE U ČUDAN SVET! Niko nije znao vezu između Nikole Simića i Lepe Brene! Tajnu čuvala 33 godine, sad otkrila DETALJE
Foto: Dragana Udovičić, Sonja Spasić

sve o druženju sa čuvenim glumcem

UVEO JE U ČUDAN SVET! Niko nije znao vezu između Nikole Simića i Lepe Brene! Tajnu čuvala 33 godine, sad otkrila DETALJE

Stars

Pevačica Lepa Brena nedavno otkrila koji legendarni glumac ju je naučio kako da se resetuje za petanest minuta.

Ona i Nikola Simić su davne 1987. godine zajedno snimali kultni film ''Hajde da se vollimo'' gde se Brena čudila glumcu kako uspeva da je uvek svež i raspložen i pored celodnevnog snimanja. Onda ju je on uveo u svet meditacije.

- Ja sam naučila kako da se odmorim za petnaest minuta. Treba mi apsolutni mir, tišina, žmurim, kao da meditiram. Sve oko mene je isključeno. Da nema elektromagnetnih zračenja, jer to sve utiče na nas. Izolujem se. Isključim mozak. Legnem i ne razmišljam. Mislim moje bacim. Prvi ko me je uveo u priču meditacije bio je pokojni Nikola Simić kada samo snimali film ''Hajde da se volimo''.

foto: Dragana Udovičić

- I dok su svi na pauzama izlazili da puše i piju, Nikola Simić je sedeo u joga pozi i ćutao. I kad sve to završi, on kreće posle toga smiren. Pitam ga: Nikola, šta ste radili? Kaže: Ja meditiram!

I ja se pitam, šta je to meditacija? To je bila 87' godina. Mislima sam da to pripada svetksoj klasi, da to nije za običnog čoveka. Pitala sam ga šta i kako, i on mi je to objasnio - kaže Brena.

foto: Damir Dervišagić

kurir.ra/alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...