ESTRADA POLUDELA ZA MAČJIM OČIMA, CENA SITNICA! One su otišle pod NOŽ, a ovaj muškarac više ne može bez plastičnih operacija
Foto: Prinskrin

sve za lepotu

ESTRADA POLUDELA ZA MAČJIM OČIMA, CENA SITNICA! One su otišle pod NOŽ, a ovaj muškarac više ne može bez plastičnih operacija

Stars -

Naše javne ličnosti poludele su za najnovijim trendom u estetskoj hirurgiji - takozvanim mačjim očima! Pevačice i rijaliti zvezde redom "odlaze pod nož" kako bi podigle i zakosile kapke, a cena je 3.000 evra!.

Na ovu popularnu hiruršku intervenciju nedavno se odlučila i Ljupka Stević. Posle ljubavnog brodoloma s generalom policije Dragišom Simićem, pevačica je rešila da okrene novi list i promeni "pogled na svet". - Zahvaljujući "mačjim očima", ja sam progledala! I to na više frontova - poručuje Ljupka.

foto: Pritnscreen/Pink

I starleta Maja Marinković je posle burnog raskida s Markom Janjuševićem Janjušem i objavljivanja njihovih intimnih snimaka u javnosti rešila da krene dalje - potpuno drugačija. Najpre je zategla lice, stavila hijaluron u usne, operisala nos i grudi, a onda i promenila izgled kapaka.- Skoro sve operacije je platio moj tata! Nikad nisam imala sponzora, a intervencije na meni koštale su oko 10.000 evra. Kad je reč o "mačjim očima", to sam finansirala sama, od honorara iz rijalitija. Imam najbolju doktorku na svetu - Milicu Đokić. Ona mi je sredila kapke i sada sam konačno zadovoljna svojim izgledom - priča Maja, i dodaje da je svog lekara preporučila i cimerkama iz "Zadruge 3" Jeleni Pešić i Dragani Mitar.

foto: Printscreeen/Premijera

I Miljana Kulić se "remontovala" pred ulazak u rijlailiti.

- Smanjila sam hijaluron u usnama, radila sam botoks i "mačje oči". Još da smršam i biću najlepša devojka u rijalitiju - poručuje temperamentna Nišlijka.

Holivudska lepota

Najpopularniji estetski hirurg na estradi Milica Đokić kaže da joj se javlja sve veći broj poznatih dama s različitim željama.

- Poput svetskih zvezda, i naše javne ličnosti koriste prednosti estetske medicine. Uglavnom žele pune usne, brisanje bora i umora s lica, očaravajuće "mačje oči" ili zategnuto telo bez traga celulita. Sarađujem s mnogo poznatih žena i trudim se da u Srbiju donesem svetske trendove i šarm holivudske lepote - priča doktorka koja sređuje neka od najlepših lica s malih ekrana.

Brendon "navučen" na operacije Ni muškarci ne odolevaju novim trendovima kada je estetska hirurgija u pitanju. Tako je i bivši učesnik "Zadruge" Branislav Radonjić Brendon nedavno korigovao kapke na očima. Pre toga je stavio botoks u čelo i hijaluron u usne.

foto: ATA Images

kurir.rs/informer

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track