MARIJA KARAN JE SA PUNIM PRAVOM POLUPALA AUTO, IPAK JE ONA GLUMICA I UMETNICA: Glumičin prijatelj u Jutarnjem šokirao sve IZJAVOM!
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

HAOS

MARIJA KARAN JE SA PUNIM PRAVOM POLUPALA AUTO, IPAK JE ONA GLUMICA I UMETNICA: Glumičin prijatelj u Jutarnjem šokirao sve IZJAVOM!

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest da je Mariju Karan udario njen dečko Vladan Balaban, nakon čega je glumica njemu razbila zadnje staklo na „poršeu“.

Astrolog Dušan Veličković bio je gost u "Novom jutru". Naime, on je tom prilikom tvrdio da je Marijin stari prijatelj i istakao da je glumica sa punim pravom izlupala dečku automobil:

Marija Karan
foto: Nemanja Nikolić

- Marija Karan je moja drugarica stara i ona je Vaga u podznaku, ima Marsa na ascedentu pa je ona onako buntovna i ratoborna. Ona je napravila taj skandal. Ušli su u to neko šamaranje, tuči i naravno da je s punim pravom polupala čoveku automobil, jer ipak je Marija Karan jedna ozbiljna srpska umetnica i glumica... Ako se devojka iznervira i zvekne ti dva šamara, pa šta to je ljubav, to se ne vraća nego se spusti lopta - šokirao je Veličković, a onda mu je Jovana Jeremić postavila pitanje:

- I šta bi na kraju sa Marijom, ovo što su se pobili?

- Nije to ništa strašno, Maki je jedna divna žena...

- Čim je došlo do tuče, taj nije za nju. Ja da ti kažem - rekla je Jovana.

- Nije on ni za koga. On je ostavio ženu i troje dece zbog Marije - rekao je Veličković.

Dušan Veličković
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Marija i Balban zajedno su otišli u restoran gde je izbila svađa, nakon čega ju je on ošamario, a tom prilikom je zadobila manju oteklinu.

Glumica se nakon sukoba oglasila za Kurir, ali nije želela da komentariše situaciju u kojoj se našla.

- Nisam videla šta piše u medijima, nisam pratila. Ako vas zanima šta se dogodilo, kontaktirajte moju PR menadžerku, onda možete da saznate detalje. Hvala - rekla je Marija za Kurir i spustila slušalicu.

Vladan Balaban, Marija Karan
foto: Kurir, Nemanja Nikolić, Facebook Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:43

MARIJA KARAN JE OSREDNJA GLUMICA! Kritičari UDARILI ŽESTOKO: Njen talenat NIJE PRIZNAT, to što je radila u Americi NIJE KARIJERA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track