07:47

Milica otkrila sve DETALJE RAZVRATA

otkriveno

DALILA UHVAĆENA KAKO JAŠE DEJANA! Isplivali detalji promakli svima DOBRO ZATRESLI POKRIVAČ!

Stars -

Milica Radovanović bivša uičesnica rijalitija Bar, Vesna Rivas i Lena Čolak gostovale su u emisiji "Kontrashow" na Kurir televiziji.

Milica je raskrinkavala odnos stanara luksuznog stana u kome se nalaze naši barovci i nije krila da se, osim Zorane Stanković i Damira Tepavca, koji su uhvaćeni u ljubavnom činu, iste večeri dogodio još jedan intimni odnos.

Kontrabar
foto: Kurir televizija

- Ja sam otišla kod Slobe u krevet da spavam, a preko puta sebe sam čula Damira i Zoranu. A i pored mene je bila vrela akcija - otkrila je Milica Radovanović.

00:20

Misica i Ivan u vreloj akciji: DOBRO ZATRESLI KREVET!

Na to se nadovezala i već iskusna rijaliti igračica Vesna Rivas, koja je otkrila da je u jednom rijalitiju prisustvovala čak sedam ili osam vrelih akcija.

- Ja sam počela da prihvatam sve u rijalitiju, ali nisam za to. Mi smo veliki voajeri, pa je to toliko prisutno kod nas. Narod voli da zaviri, a mladi se opuste u tom prostoru. I mi to živimo u programu - kaže Vesna Rivas.

Veoma se rano desio taj krevet u "Baru", a Rivas je otkrila da je u rijalitiju "Parovi" zatekla nekoliko parova i to u različitim pozama.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

- Ja sam bila u situaciji i žao mi je što to nikada nije isplivalo. To je bio kraj jednog serijala, ja sam poslednja legla da spavam i ja skidam šminku kad akcija na levom krevetu, kad pogledam sa druge strane još jedna akcija. To je bilo u "Provima". Sa leve strane Tihomir i Ana Marija u kerećoj pozi, sve ispod pokrivača, ali nekima se i omaklo. A sa druge strane Dalila povirila i opa, jahačica naša apokalipse, to je njen rijaliti nadimak i vidim oni rade posao... Sedam i po akcija u jednom trenutku. To je bilo finale, svi su mislili da će kroz seks da dođu do finala. Ja ne znam ko im je to rekao da će tako doći do pobede.

Vesna Rivas je istakla da će se i u rijalitiju Bar tek dogoditi svašta, te da su trenutni odnosi među učesnicima samo zakuvavanje.

00:29

Milica raskrinkala učesnika Bara: On se pravi fin i smeran a zapravo...

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track