ODALE JE KOMŠIJE! Vesna Zmijanac na Bukulji BILA U VEZI sa OŽENJENIM Milanom, njegova žena je sve ZNALA!
Foto: Damir Dervišagić

isplivale tajne

ODALE JE KOMŠIJE! Vesna Zmijanac na Bukulji BILA U VEZI sa OŽENJENIM Milanom, njegova žena je sve ZNALA!

Stars -

Vesna Zmijanac svoj mir pronašla je na Bukulji pre više od dve i po decenije, gde je sagradila kuću, a njene komšije su za Kurir otkrile pikanterije iz pevačicinog privatnog života koje javnosti do sada nisu bile poznate.

Vesna Zmijanac
foto: Ana Denda

Planina Bukulja nalazi se u blizini Aranđelovca. Tamo, na svom prostranom imanju, Zmijančeva poslednjih godina najviše provodi vremena. Pri samom ulasku u mesto, pitali smo meštane da nas upute ka pevačicinoj kući, ali i kakva je ona komšinica, a oni su imali samo reči hvale.

Vesna Zmijanac, Dva jelena
foto: Ivan Stanivukovic Zeka

- Ona je najnormalnija žena, kao i svaki običan čovek. Dođe često kod nas, uglavnom kupuje cigarete i nešto što joj zafali za taj dan. Uvek je ljubazna - rekla nam je radnica u lokalnoj prodavnici.

Vesna Zmijanac
foto: Ana Denda

- Dugo je ona ovde, od 1995. godine. Dolazi joj Nikolija sa decom često, a obilaze je i prijatelji - kazao nam je komšija.

Nikolija Jovanović, Relja Popović, Vesna Zmijanac
foto: Printscreen Instagram

Dok smo se peli na planinu naišli smo na veliki plac koji je lepo sređen, a ogromna raskošna kapija kroz koju se ulazi na imanje Zmijančeve bila je otvorena. Pokucali smo na vrata pevačicinog doma, a ona je posle nekoliko minuta izašla da otvori. Zbunjena našim dolaskom, Vesna je otkrila da očekuje goste i zbog toga nas zamolila da dođemo drugi put. Bez trunke šminke, sa uredno vezanom kosom, pevačica je na sebi imala kecelju, a u ruci je držala kuhinjski nož, jer kako je i sama rekla, prekinuli smo je u spremanju ručka.

Vesna Zmijanac
foto: Ana Denda

Popularna pevačica nije bila raspoložena za slikanje i razgovor sa našom ekipom, ali su zato komšije jesu.Jedan od sagovornika otkrio nam je da je Vesna svojevremeno imala izvesnog partnera Milana, koji je bio oženjen. Redovno su se viđali, a za njihovu aferu znali su i njegova supruga, ali i Nikolija.

Vesna Zmijanac
foto: Ana Denda

- Ima od tada sigurno 20 godina. Milan je ovde živeo s porodicom, a Vesna mu je bila ljubavnica. Ona je bila veoma popularna, važila je za jednu od najatraktivnijih pevačica, a on nije mogao da joj odoli. Postoji jedna priča iz tog vremena... Milan je bio oženjen i kod njega u kuću je došla Vesna sa ćerkom Nikolijom, koj aje bila dete. Sedi Milan na jednom krevetu, a Vesna sela pored njega i naslonila mu je svoju glavu na rame... Milanova žena sedi preko puta njih, a Nikolija kod majke. Pita Vesna nju u jenom trenutku: " Niki, je l bi ti volela da se mama uda za čika Milana i da ti on bude novi tata? " Ta priča je bila hit, prepričavalo se to ovde dugo - rekao nam je komšija, ali j emolio da mu ne objavljujemo ime.

Nikolija Jovanović, Vesna Zmijanac
foto: Stefan Jokić

Da je Vesna Zmijanac boem među pevačicama, potvruđuju i njeni sugrađani sa Bukulje. Jedan dečko nam je ispričao kako se Vesna pre mnogo godina provela na jednom punoletstvu koje je bilo organizovano ispod šatora. - U to vreme muškarcima se pravio ispraćaj, a ženama punoletstvo ispod šatora. Na jednom takvom događaju Vesna se jako napila. Ona se toliko ubila od alkohola da je muzici dala 6.000 maraka, a oni su u to vreme dolazili da pevaju celu noć za 100 maraka - započenjie priču naš sagovornik.

Vesna Zmijanac
foto: Ana Denda

- Došla je sa određenom količinom novca i ceo dan i noć je poručivala pesmu: "Mirno spavaj nano". Kada je potrošila sve pare koje je imala kod sebe, rekla je mojoj sestri gde joj stoji novac i poslala je po još. Ona im je dala minimum 6.000 maraka to veče, vadila je sve po 100 maraka. Tada je taj novac vredeo kao sada na primer 15.000 evra - završio je on

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

03:25

UMALO NISAM CRKLA JUČE: Vesna Zmijanac utučena zbog odlaska Marinka Rokvića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track