ZAHRKALA USRED DUBAIJA! Karleuša se opustila na bazenu svog apartmana, pa i odremala, DIVA SE RAŠIRILA NA LEŽALJCI
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Odmor

ZAHRKALA USRED DUBAIJA! Karleuša se opustila na bazenu svog apartmana, pa i odremala, DIVA SE RAŠIRILA NA LEŽALJCI

Stars -

Jelena Karleuša trenutno boravi u Dubaiju, gde je dočekana kao kraljica. Folk zvezda je u Ujedinjene Arapske Emirate otputovala prošle srede zbog nastupa koji je najavila na svojim društvenim mrežama. Organizatori njene prve tezge u karijeri u Dubaiju su se potrudili da pevačica ima poseban tretman.

Jelena Karluša
foto: Kurir

Za nju su iznajmili najveći apartman u prizemlju koji u svom sklopu ima i bazen, a u kojem, kako saznajemo, odsedaju VIP ličnosti i važni gosti. Na ulazu u hotel priredili su joj dobrodošlica, a u apartmanu su je čekali cveće, sveće, egzotično voće i najskuplje piće. Time se pevačica pohvalila na svom Instagram profilu, a paparaco Kurira uspeo je da je uslika u izdanju koje ne možete da vidite na njenim mrežama.

Jelena Karluša
foto: Kurir

Naša ekipa je samozvanu divu spazila dan nakon što je stigla u Dubai. Bila je u opuštenom izdanju, u kupaćem, ali nije ulazila u vodu. Vreme je uglavnom provodila na mobilnom telefonu, u prilog čemu svedoči jedna fotografija, dok su njene naslednice plivale u bazenu. Nakon što je završila s prepiskama i razgovorima, mala od skandala je legla da se odmori. Zaspala je na ležaljci, ali se pokrila frotirom, što se jasno vidi na drugoj fotografiji. Karleuša je ovaj put u Dubai, kako saznajemo, iskoristila da spoji lepo i korisno, pa će nakon odrađene tezge nastaviti da uživa u čarima ovog emirata, gde poslednjih godina često boravi s ćerkama, i to uglavnom u zimskom periodu. Nije poznato koliko će se zadržati na odmoru.

Jovan Mladenović

Bonus video:

01:49

Potresni intervju Hasana Dudića zbog SRAMNE odluke suda, besan poručio DA BI ŠABANOVOM UBICI LIČNO PRESUDIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track