00:53

Mirjana na suđenju sa Miroslavom Ilićem

sreli se

BIVŠA LJUBAVNICA I ILIĆ OČI U OČI ISPRED SUDNICE! Miroslav s PAPIRIMA u ruci, a evo gde je za to vreme Mirjana Antonović! (FOTO)

Stars -

Miroslav Ilć pojavio se na ročištu sa nekadašnjom ljubavnicom Mirjanom Antonović koja godinama pokušava da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina, a Kurir ih je uhvatio u hodniku dok su čekali početak suđenja.

Miroslav je sedeo sa advokatom, ona mu je pokazivala neke papire, sve vreme su razgovarali.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Mirjana je sa svojim advokatima sedela preko puta njega, a pre ulaska u zgradu je istakla da se njoj i Devinu sve smučilo.

Mirjana je stajala sa advokatima i dogovarala se sa njima pre početka suđenja.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

"Tu smo da se završi situacija do kraja i Devin jedva čeka da se završi sve ovo, danas neće doći. Mi ćemo se boriti da se promeni zakon o DNK analizi, mučno nam je sve ovo", rekla je Mirjana.

Miroslav Ilić, Palata Pravde
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac.

Inače, Mirjana je pre nekoliko godina za Kurir govorila o DNK testiranju.

- Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove.

Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

Miroslav Ilić, Palata Pravde
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:21

MOLEKULI NE LAŽU: Ovako su dokazali da je Miroslav Ilić biološki otac Devina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track