MRZIM SVE NARKOTIME! Evo kako Ana Nikolić reaguje kad joj kažu da se DROGIRA!
Foto: ATA Images

pomene drogu, doživim fras!

MRZIM SVE NARKOTIME! Evo kako Ana Nikolić reaguje kad joj kažu da se DROGIRA!

Stars -

Ana Nikolić otkrila je da nikada nije probala narkotike. Pevačica je jednom sededla na nastupu što su joj zamerili, a potom je pozvala one koje je prozivaju da se testiraju.

- Kada mi neko samo pomene drogu, doživim fras! Zato sam se svađala na Instagramu sa ljudima koji su pisali da sam na nastupu bila pijana i drogirana. Napisali su da sam na opijatima zato što sam na nastupu sela na binu, a ne znaju da sam pre toga preležala koronu i da nisam mogla da stojim - rekla je Ana.

Ana Nikolić
foto: Kurir

- Ljudi su surovi, lupetaju gluposti, a ni u šta nisu upućeni. Zato sam im zapretila da ću organizovati autobuse do VMA da svi radimo testove na drogu, da nam uzimaju DNK iz kose i provere ko se drogira - dodala je ona.

Ana se povukla sa scene, ali je pevala na jednom splavu pre nekoliko noći.

- Pevala sam zato što je moj prijatelj otvorio splav, ali nemam nameru više da nastupam. Ići ću na tezge jedino ako pronađem način da se teleportujem od kuće do kluba u kojem pevam. Ne mogu više da putujem na nastupe, umorila sam se od toga, a i mrzi me. Znam da me se publika uželela, ali šta da im radim. Želim da spavam u svom krevetu, pored svog deteta, koje čuva dadilja kada sam ja na putu. I kada me smeste u najskuplji hotel, meni je lepše da spavam u svojoj kući.

Nikolićeva je otkrila da će se u jednom momentu preseliti u London:

- Kada završim veliki projekat o kom ne želim još da pričam, napraviću veliki koncert i posle toga me više nećete viđati. Preseliću se u London.

Ana Nikolić
foto: ATA images

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:22

Ana Nikolić samo u brusu igra ispred zgrade

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track