Najnovije vesti

NIKOLINA PIŠEK PRE VIDOJA VOLELA JE OVOG ZGODNOG RONIOCA: Bili su u TAJNOJ vezi, spremala se i svadba, a onda je BANKROTIRAO!
Foto: Nenad Kostić

velika ljubav

NIKOLINA PIŠEK PRE VIDOJA VOLELA JE OVOG ZGODNOG RONIOCA: Bili su u TAJNOJ vezi, spremala se i svadba, a onda je BANKROTIRAO!

Stars

Nikolina Pišek našla se u jeku medijskog prepucavanja sa svekrom posle smrti supruga Vidoja Ristovića.

Pre nego što je upoznala Vidoja i udala se za njega, Nikolina je volela Hrvata koji ju je ostavio kad je bankrotirao. Bili su zajedno pre više od 10 godina, a mnogi su mislili da nikada neće prekinuti vezu.

Najpoznatiji ronilac u Hrvatskoj Kristijan Curavić bio je u vezi sa voditeljkom Nikolinom Ristović Pišek. Njih su dvoje zajedno izgledali savršeno, njihova ljubav bajkovito, ali je bajka imala i svoj kraj. Upoznali su se 2007. godine i to u Rogoznici gde je slavni ronilac imao svoj ronilački centar. Ona je odlučila da kod njega krene na kurs ronjenja, a tada se rodila ljubav. Iako su na početku demantovali šuškanja o vezi tvrdeći da su samo prijatelji, nije im dugo pošlo za rukom.

Bili su zajedno tri i po godine, a svi su bili šokirani kada je vest o prekidu procurila u javnost. Izgledalo je kao da kraj nikada neće doći, a mnogi su čuli i svadbena zvona. Pričalo se i o razlozima prekida pa je tako prvi bio onaj da ju je Kristijan ostavio zbog go-go plesačice Žane Štrbac koju je upoznao u "Farmi".

Međutim, 2018. godine, Curavić je ispričao malo drugačiju priču o svim nedaćama koje su ga tada zadesile pa onda i o samom prekidu s Pišek.

Sve je krenulo s projektom odlaska na Antarktik. Od engleskog je veleposlanika dobio ideju da se obrati Fondu za zaštitu životne sredine i proširi akciju čišćenja Jadrana od smeća, te mu je tadašnji čelnik fonda Vinko Mladineo javio da mu je odobren godišnji budžet od 1,6 miliona kuna. Curavić je kupio brodove, ronilačku opremu, dizao kredite, a sve je potom propalo.

"I sada mi je muka kad se toga setim. U mom automobilu sedi Nikolina, moja tadašnja cura koju vodim na gažu u Beograd, mislim da je tada vodila 'Operaciju trijumf'. Bio sam na semaforu i zvoni telefon, tačno tri dana pre potpisivanja ugovora. Javljam se, kada ono s druge strane Vinko Mladineo i kaže mi: 'Slušaj, dogodio se rebalans proračuna, otpao je onaj tvoj projekt.' Mrak na oči! Kako, šta..., pa uzeo sam opremu, zaposlio ljude, kupio brodove, stavio hipoteku na kuću... Vinko ponavlja: 'Nema za tebe novaca.' I onda mi se samo roje misli, neko ukrade stotine miliona i slobodan je, a ja sam hteo tu siću i učiniti nešto dobro, to sve dokumentirati, i ne daju mi. O živote'', kazao je Kristijan tada za "Slobodnu Dalmaciju".

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

Kaže da ga je Nikolina ubeđivala da ode da bude ronilac u Norveškoj, te da mu je govorila da loše utiče na nju i njeno dete. On je naziva najlojalnijom osobom koju je u životu upoznao i kako je tada istakao, iako nisu u kontaktu, pamti je samo po dobrom.

"Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvek uz mene, ali baš zbog toga morao sam je napustiti i dati joj šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam voleo, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše voleo, mogu reći da je ona bila ona prava. Mediji su je pogrešno predstavljaju, ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali, nažalost, vreme je bilo pogrešno i razišli smo se'', ispričao je Curavić.

kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Bonus video:

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama
01:35

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track