HIT PAPARACO! Evo šta radi Aco Pejović kad misli da ga NIKO NE GLEDA! Ubio se od dosade na aerodromu, broji dane DO OVOGA!
Foto: Profimedia, Privatna arhiva

u svom svetu

HIT PAPARACO! Evo šta radi Aco Pejović kad misli da ga NIKO NE GLEDA! Ubio se od dosade na aerodromu, broji dane DO OVOGA!

Stars -

Aco Pejović svojim nastupima tokom leta žari i pali širom regiona. Nakon velikih koncerata u Beogradu i regionu, kao i klubova koje je punio širom Crnogorskog primorja, on se uskoro sprema da ode i na zasluženi odmor u Toskanu, gde već godinama provodi poslednje dane avgusta i početak septembra. Tamo će napuniti baterije i pripremiti se za poslovne obaveze koje ga čekaju tokom jeseni.

Aco Pejović
foto: Privatna arhiva

A dotad čeka ga još mnogo posla, nastupa, putovanja i snimanja. Naš paparaco uslikao je Pejovića na aerodromu dok je čekao let, vraćajući se sa jedne tezge. S obzirom na to da je avion kasnio, on se sakriven iza sunčanih naočara zagledao u svoj telefon, pa je tako sve vreme kucao poruke i s nekim bio u kontaktu.

Aco Pejović
foto: Privatna arhiva

Nije obraćao pažnju na radoznale poglede, pa čim je stjuardesa pozvala putnike da se ukrcaju, on je to učinio i uputio se ka svojoj destinaciji.

Podsetimo, Aco je u intervjuu za Kurir nedavno priznao da zbog posla nema vremena za uživanje.

Stars Naslovna
foto: Kurir

- To mi jako nedostaje. Hiljadu puta sam rekao kako život brzo prolazi i imam osećaj, kako sam stariji, da mi dan kraće traje nego ranije. Ovo druženje s vama mi baš prija. Krajem avgusta gasim telefone i idem u Toskanu, to je već tradicionalno - rekao nam je tada pevač.

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

01:10

Aco Pejović na proslavi drugog rođendana Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track