BARBARA BOBAK BRUTALNO ISKRENO O TEI TAIROVIĆ: Iznela svoje mišljenje, pa otkrila šta to kod koleginice CENI
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

BARBARA BOBAK BRUTALNO ISKRENO O TEI TAIROVIĆ: Iznela svoje mišljenje, pa otkrila šta to kod koleginice CENI

Stars -

Bivša devojka Darka Lazića, pevačica Barbara Bobak iznela je svoje mišljenje o koleginici Tei Tairović u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Barbara smatra da se Tea izdvojila u moru svih pevača na estradi i čestitala joj na albumu i postignutom uspehu.

- Svaka čast Tei Tairović. Vidim i po novinama, pratim se sa njenim menadžerom. Kapa dole za album i na svemu. To jako cenim, može neko da smatra da je to loša muzika, da je stekla popularnost ovako ili onako ali njoj svaka čast. Devojka je pronašla svoj fazon i izdvojila se u moru svih na estradi. Ti kad čuješ njenu pesmu, znaš da je to Tea Tairović - rekla je Barbara.

00:55

BIVŠA DEVOJKA DARKA LAZIĆA BRUTALNO ISKRENO O TEI TAIROVIĆ: Barbara iznela svoje mišljenje, pa otkrila šta to kod koleginice CENI

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:52

BARBARA BOBAK POSLE SVEGA PONOVO PROGOVORILA O LAZIĆU: Jedna stvar mu je bilo izričito zabranjena! NIPODAŠTAVALI SU ME ZBOG NJEGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track