KO JE ŽENA ZVEZDANA SLAVNIĆA?! Ima dvoje dece, NE IZLAZI IZ TERETANE, a evo KOJIM privatnim BIZNISOM se bavi!
Foto: Printskrin Instagram, Ana Paunković

i dosta mlađe bi joj pozavidele na izgledu

KO JE ŽENA ZVEZDANA SLAVNIĆA?! Ima dvoje dece, NE IZLAZI IZ TERETANE, a evo KOJIM privatnim BIZNISOM se bavi!

Stars -

Zvezdan Slavnić akter je jedne od najkomentarisanijih tema u "Zadruzi", a svi se pitaju već duže vreme kako izgleda njegova supruga Ana i čime se bavi.

Naime, Ana i Zvezdan prošli su najteže trenutke zajedno u životu, ali se ona nikada nije pojavljivala u javnosti. Ako je suditi po objavama sa društvene mreže Instagram, Ana je neko ko dosta vremena poklanja svom izgledu. Redovno posećuju teretanu, a često ume da počasti svoje pratioce nekom vrelom fotkom sa treninga.

Ana Slavnić
foto: Printskrin Instagram

Ono što malo ko zna o Ani, kako tvrdi dobro obavešteni izvor za Kurir, je to da je Ana ostvarena na svim životnim poljima. Ima uspešnu karijeru, poseduje frizerski salon, a posao joj cveta.

Ana Slavnić
foto: Printskrin Instagram

Njen frizerski salon na Novom Beogradu joj je obezbedio unosne prihode, ali i pored toga što je u preduzetničkim vodama, stiže da se posveti porodici. Majka je dvoje dece, a dugi niz godina je u srećnoj vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom.

Ana Slavnić
foto: Printskrin Instagram

Inače, Ana se ranije oglašava za medije, te je isticala da potpuno veruje u Zvezdanovu ljubav, i to u jeku skandala sa Aleksandrom Nikolić. Međutim, ono što je sve šokiralo nekoliko dana kasnije je njena odluka da javno stavi tačku na odnos sa Slavnićem.

- Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je... Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati. Voli vas Ana - napisala je Ana na Instagramu citirajući poznati deo iz Egziperijevog romana "Mali Princ".

Podsetimo, Zvezdanovo ponašanje bilo je neprihvatljivo, priznao je i njegov otac Moka Slavnić. Legendarni košarkaš je istakao da njegov sin nije uradio ništa nepromišljeno, ali je priznao da njegovom sinu prija društvo Aleksandre Nikolić.

Moka Slavnić
foto: Shutterstock, Nebojša Mandić, PrintScreen

On je otkrio za Kurir da će dati sve od sebe da ubedi snajku Anu da se ne razvede od njegovog sina.

- Vodim krvavu borbu tri meseca, praktično otkad su ušli unutra, sa dve teme - ko se kome sviđa i ko kome šta radi. Da je Zvezdanu prijalo društvo sa Aleksandrom i obrnuto, to je tačno. Suludo bi bilo da neko to negira i sa tim sam saglasan. Namere koje se ostvaruju pojedinim potezima, da svi to vidimo, ne bi mogle da se sakriju - priznao je Moka.

Kurir.rs/M.K

Bonus video:

51:00

MAJKE I SNAJKE SE03 EP66

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track